Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τους δύο άντρες της ζωής της - Το familygoals στιγμιότυπο
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τους δύο άντρες της ζωής της - Το familygoals στιγμιότυπο

Η Αθηνά Οικονομάκου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα - Ηλέκτρα.

Η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και κάποιο διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μύκονο. Το νησί των ανέμων άλλωστε έχει ιδιαίτερη σημασία για την ηθοποιό, αφού ο σύζυγος της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε αυτό.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός ταξίδεψε για μερικές μέρες στην Ικαρία χωρίς τα παιδιά της για να περάσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Ούσα ενεργή στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, τόσο της προσωπικής της ζωής, όσο και της επαγγελματικής.

Πρόσφατα μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία που δείχνει τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο να παίζει στην παραλία με τον γιο τους, Μάξιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Αθηνά Οικονομακού, την είχε ''τσακώσει'' ο φωτογραφικός φακός στην παραλία της Αγίας Άννας όπου είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια φορούσε μπικίνι και το σώμα της ήταν καταπληκτικό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο με μια κοιλιά σαν να μην γέννησε ποτέ δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved