The Bachelor 2: Θυμάστε την Αθηνά Σίνδου που διεκδικούσε την καρδιά του Αλέξη Παππά; Είναι μία άλλη!
Showbiz

The Bachelor 2: Θυμάστε την Αθηνά Σίνδου που διεκδικούσε την καρδιά του Αλέξη Παππά; Είναι μία άλλη!

Μπορεί εμείς να θυμόμαστε την Αθηνά ως ξανθιά καλλονή που ήταν η φωνή της λογικής ανάμεσα στα κορίτσια που διεκδικούσαν την καρδιά του Αλέξη Παππά στον δεύτερο κύκλο του The Bachelor, όμως η νεαρή κοπέλα πλέον είναι μία άλλη!

Η Αθηνά Σίνδου που τύγχανε πολλές φορές να την μπερδεύουμε με την Αθηνά New York η οποία και τελικά ήταν η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού, όχι όμως -όπως αποδείχτηκε- και της καρδιάς του Αλέξη Παππά, έχει πλέον αλλάξει ριζικά σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της.

Μπορεί οι αναλογίες του έτσι και αλλιώς τέλειου κορμιού της να παραμένουν ίδιες και απαράλλαχτες, όμως σε ό,τι αφορά το λουκ της, απέχει πολύ από αυτό που γνωρίσαμε.

Η Αθηνά Σίνδου αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα να βάψει τα μαλλιά της από κατάξανθα σε σκούρα καστανά. Αλλαγή που άλλαξε ριζικά και το στυλ της. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν μας αρέσει περισσότερο με ξανθά ή με σκούρα μαλλιά, όμως το σίγουρο είναι πως η 33χρονη κοπέλα ξέρει τον τρόπο για να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανέβασε με μπικίνι πρόσφατα, δεν θα μπορούσε παρά να κερδίσει... βροχή τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους που την αποθεώνουν σε κάθε της πόζα.

Δείτε την παρακάτω μετά τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved