Μαντώ Γαστεράτου: Ξαφνικό πρόβλημα υγείας λίγο πριν γεννήσει: «Εμένα με ξέκανε»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Ξαφνικό πρόβλημα υγείας λίγο πριν γεννήσει: «Εμένα με ξέκανε»

Μετράει πλέον τις μέρες η Μαντώ Γαστεράτου μέχρι να κρατήσει το δεύτερο μωρό της αγκαλιά, όμως μάλλον περνάει δύσκολες ώρες αφού της παρουσιάστηκε ξαφνικά πρόβλημα υγείας που όπως παραδέχτηκε με ανάρτησής της... την ξέκανε! 

Η όμορφη εγκυμονούσα η οποία είναι στις μέρες της για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, άρχισε να μην νιώθει καλά μέχρι που τελικά άρχισε να είναι... αγκαλιά με τη λεκάνη και να νιώθει ότι καίγεται αφού εμφάνισε και πυρετό. Πριν καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε, διαπίστωσε ότι και το πρώτο της παιδάκι, το αγοράκι της, δεν ήταν καλά για να καταλήξουν τελικά ότι επρόκειτο για ίωση γαστρεντερίτιδας που τους έκανε τη ζωή δύσκολη.

«Φτάσαμε στην τελική ευθεία με αγκαλιά τη λεκάνη, πυρετό και ένα μαρτυρικό βράδυ με γαστρεντερίτιδα. Κυκλοφορούν ιώσεις γαστρεντερίτιδας εκεί έξω; Γιατί εμένα με ξέκανε» παραδέχτηκε με ποστ της η Μαντώ Γαστεράτου η οποία δεν φτάνει που έχει το βάρος μιας κατά τα άλλα υπέροχης εγκυμοσύνης, απέκτησε και γαστρεντερίτιδα, της οποίας τα συμπτώματα έπρεπε να αντιμετωπίσει.

Η Μαντώ Γαστεράτου, να θυμίσουμε, περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της που είναι κοριτσάκι, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2018.

Λίγο πριν τον ερχομό της μικρής της, η Μαντώ Γαστεράτου οργάνωσε ένα υπέροχο baby shower το οποίο έμοιαζε σαν να έχει βγει από παραμύθι μετά τις υπέροχες φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της.

Το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν φυσικά το ροζ, ενώ διάφορα απίθανα γλυκύσματα γέμισαν τον όμορφο μπουφέ της. Όσο για την ίδια; Έμοιαζε με νεράιδα μέσα στο καταπληκτικό ροζ φόρεμά της έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και στενούς φίλους!

Αυτές τις μέρες βέβαια περνάει λίγο δύσκολα λόγω της γαστρεντερίτιδας όμως τίποτα δεν μπορεί να μειώσει ούτε στο ελάχιστο την απέραντη ευτυχία που βιώνει σε οικογενειακό επίπεδο, περιμένοντας με ανυπομονησία το νέο της μέλος. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved