Βανδή-Μπισμπίκης: Μίνι διακοπές στο Ρέθυμνο για τους δύο ερωτευμένους!
Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Μίνι διακοπές στο Ρέθυμνο για τους δύο ερωτευμένους!

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης να έχουν φουλ επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως από την αρχή του γνώριζαν ότι θα βρίσκουν ευκαιρίες για να περάσουν μαζί λίγο χρόνο. 

Εκείνη με περιοδεία συναυλιών ανά την Ελλάδα και εκείνος με την παράσταση Αντιγόνη όπου πρωταγωνιστεί σε διάφορα θέατρα της επαρχίας, ήξεραν ότι θα έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα φέτος τους καλοκαιρινούς μήνες. Ήξεραν όμως επίσης πως ανά διαστήματα, θα έβρισκαν και χρόνο για να βρεθούν και να τον αφιερώσουν ο ένας στον άλλον για λίγη ξεκούραση και ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις.

Κάτι τέτοιο συνέβη λοιπόν τώρα όταν οι δυο τους βρέθηκαν με τις διαφορετικές περιοδείες τους στην Κρήτη για να φέρουν σε πέρας τις υποχρεώσεις τους. Συνέπεσε να είναι στο Ρέθυμνο και οι δύο και έτσι βρήκαν και τον χρόνο να βρεθούν και να περάσουν λίγες όμορφες στιγμές μαζί και μάλιστα σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας.

«Η Κρήτη, χρόνια τώρα, έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Τη λατρεύω!
Το Ρέθυμνο το «ανακάλυψα» σχετικά πρόσφατα όταν έκανα τα γυρίσματα του my Greece και πραγματικά είναι ένας προορισμός που θα σε εντυπωσιάσει και θα θες να ξαναπάς!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στην ανάρτηση που έκανε από το όμορφο Ρέθυμνο όπου κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης.

Όσο για τη συνάντησή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός ο οποίος ανέβασε στόρι με κοινή του φωτογραφία με την αγαπημένη του να περπατούν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από αυτή τη μίνι απόδρασή τους στο Ρέθυμνο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved