Ζέτα Μακρυπούλια: Σήμερα έχει γενέθλια! Η ηλικία, η... βροχή από ευχές επωνύμων και η εξομολόγηση!
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Σήμερα έχει γενέθλια! Η ηλικία, η... βροχή από ευχές επωνύμων και η εξομολόγηση!

Η Ζέτα Μακρυπούλια σήμερα έχει γενέθλια και μάλιστα φρόντισε να ξεκινήσει τη μέρα της από το... χάραμα!

Μάλιστα έκανε και ανάλογη ανάρτηση από τον προορισμό των διακοπών της στις 06,21 το πρωί, την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος, σαν να ήθελε να ζήσει τη μέρα των γενεθλίων της από το πρώτο φως της ημέρας μέχρι τα μεσάνυχτα!

Πόσο όμως γίνεται σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια; Ποια είναι η πραγματική της ηλικία; Γεννημένη στις 31 Ιουλίου του 1978, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια σήμερα σβήνει τα 44 κεράκια της τούρτας της και μπαίνει στα 45!

Όπως πάντα όμορφη και λαμπερή, η Ζέτα δέχτηκε βροχή τις ευχές από τους επώνυμους φίλους της που έσπευσαν να της χαρίσουν τα πιο τρυφερά τους λόγια για την ημέρα αυτή. Ανάμεσά τους η Άλκηστης Πρωτοψάλτη, η Μαρία Σολωμού, η Γιώτα Νέγκα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Άννα Βίσση, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ευγενία Σαμαρά, η Ναταλία Γερμανού και άπειροι ακόμα παρουσιαστές και καλλιτέχνες είτε από τον χώρο της υποκριτικής είτε από αυτόν του τραγουδιού.

Η εορτάζουσα, ανέβασε δύο φωτογραφίες της με μαγιό στις οποίες ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έκανε μία σύντομη εξομολόγηση που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα έγραψε στο μήνυμά της:

«Καλοκαίρι και γενέθλια🌟
Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους.
Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει!
Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο!
Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved