Άντζελα Γκερέκου: Για πρώτη φορά χωρίς μαύρα ρούχα, έναν χρόνο μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου!
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Για πρώτη φορά χωρίς μαύρα ρούχα, έναν χρόνο μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου!

Μόλις πριν από λίγες μέρες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου τέλεσαν το ετήσιο μνημόσυνο από τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου, μέσα σε βαρύ κλίμα συγκίνησης. 

Η απουσία του στις ζωές τους τις έχει γεμίσει με θλίψη όμως δεν γίνεται να κάνουν τίποτα άλλο από το να φέρνουν στη μνήμη τους τις όμορφες στιγμές που έζησαν με τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος λάτρεψε τόσο τη σύζυγό του όσο και την κόρη τους και η απώλειά του δεν θα μπορούσε παρά να τις βυθίσει στο απόλυτο πένθος. Το 2021 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά τόσο για την ηθοποιό και πολιτικό Άντζελα Γκερέκου όσο και για την ταλαντούχα Μαρία Βοσκοπούλου.

Πρέπει όμως να προχωρήσουν γιατί η ζωή συνεχίζεται. Έτσι, όπως μάθαμε από τον προσωπικό λογαριασμό της Άντζελας Γκερέκου η ίδια «γεμίζει μπαταρίες» όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ποστ της ανεβάζοντας φωτογραφίες της ντυμένη στα λευκά. Προφανώς, η Άντζελα Γκερέκου αποφάσισε να βγάλει τα μαύρα που εδώ και ένα χρόνο φορούσε και να περάσει στην άλλη πλευρά της ζωής, αυτή τη γεμάτη φως και αισιοδοξία για το μέλλον.

Άλλωστε, δεν είναι μόνη της. Έχει και την κόρη της να την παρακινεί να προχωρήσουν μαζί μπροστά και να ανακτήσουν και πάλι την αισιοδοξία και τη χαρά που τόσο βίαια εξαφανίστηκαν από την οικογένειά τους όταν έφυγε από τη ζωή ο λατρεμένος τους Τόλης Βοσκόπουλος τον οποίο όμως θα μνημονεύουν κάθε φορά που χαμογελούν, κάθε φορά που πετυχαίνουν έναν στόχο, κάθε φορά που θα πέφτουν αλλά θα ξανασηκώνονται μετά από μία δοκιμασία.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου απαλλαγμένης από τα μαύρα ρούχα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved