Τσιμιτσέλης για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: «Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη»
Showbiz

Τσιμιτσέλης για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: «Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη»

O Γιάννης Τσιμιτσέλης θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στο Mega και στο «Fishy».

O ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το πόσο του ταίριαξε αυτός ο ρόλος, για τους επόμενους στόχους του και για τις αποφάσεις στις υποθέσεις Λιγνάδη-Φιλιππίδη.

Συνεχίζεις στο Mega και στο «Fishy». Tελικά, σου ταίριαξε ο ρόλος σου σε αυτή την εκπομπή...

Με το «Fishy» έχω να κάνω 28 εκπομπές φέτος. Είμαι σε μια φάση δημιουργική, τρεξίματος από νησί σε νησί, με ταξίδια, προγνώσεις καιρού, υπολογισμούς για το πού έχει ισχυρούς ανέμους... Και προχωράω. Να φανταστείς ότι καταναλώνει το 95% του χρόνου μου, αλλά, σαφέστατα το απολαμβάνω.

Για παράδειγμα, είναι διαφορετική η κούραση στην Ανδρο και διαφορετική στην Αθήνα. Τα γυρίσματα είναι πιο κουραστικά απ' όσο αν κάνεις ένα σίριαλ, αλλά, μόνο και μόνο που αλλάζω παραστάσεις και είμαι κοντά στη θάλασσα, αισθάνομαι πολύ όμορφα.

Ελαφραίνει την κούραση, για να μην πω τη μετατρέπει σε ξεκούραση. Επίσης συνεχίζεται η σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», που κάνουμε με την Κατερίνα Γερονικολού.

Κάνοντας έναν απολογισμό μετά από 22-23 χρόνια στον χώρο, τι νοσταλγείς περισσότερο και τι θα ήθελες να ζήσεις ξανά;

Κοιτάζω το παρελθόν και κρατώ τις καλύτερες αναμνήσεις από κάθε δουλειά που έχω κάνει. Είναι πάρα πολλές οι δουλειές που μου αρέσει πολύ η ανάμνησή τους. Αν ξεχωρίσω κάποια τώρα, σίγουρα θα μειώσω κάποια άλλη.

Σίγουρα έχει ένα προβάδισμα η ταινία «Για πάντα», που ήταν δική μου διασκευή, δική μου παραγωγή, δικό μου βήμα. Ηταν το πρώτο μου βήμα παραγωγής. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολλά σίριαλ και πολλές ταινίες που έχω περάσει πάρα πολύ καλά.

Είσαι σε πολύ δημιουργική φάση. Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

Βρίσκομαι σε μια πολύ πρώιμη φάση, αλλά θέλω να κάνω παραγωγή σε μια ταινία. Είμαι στη διαδικασία του πρώτου draft σεναρίου. Το γράφει μια σεναριακή ομάδα που έχω επιλέξει και περιμένω να δω το αποτέλεσμα για να δρομολογηθεί κι αυτό σιγά-σιγά.

Η ζωή σου, όμως, δεν έχει σημαδευτεί από κάποια δουλειά;

Από όλες. Βλέπω, ας πούμε, σε επανάληψη κάποιο σίριαλ και μου έρχονται εικόνες από την περίοδο της ζωής μου τότε. Το τι έκανα τότε. Σε τι φάση βρισκόμουν τότε, πού έμενα, με ποιους ανθρώπους συναναστρεφόμουν, τι σκεφτόμουν... Βλέπω μια σκηνή και μου έρχεται ως ανάμνηση τι σκεφτόμουν τότε που γυρίζαμε.

Ποιος συνεργάτης σού λείπει περισσότερο;

Θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ με πάρα πολύ κόσμο, με τον οποίο έχω δουλέψει μαζί. Σίγουρα θα ήθελα να ξαναδουλέψω με όσους συνεργάστηκα στο «Λούφα και παραλλαγή». Εχω πολύ καλή ανάμνηση από αυτή την παρέα.

Επίσης θα ήθελα με άτομα από την «Πολυκατοικία», με τον Μανούσο, με τον Βασίλη Θωμόπουλο...

Θα ήθελες να μιλήσεις για τις αποφάσεις στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη;

Φυσικά δεν ήμουν παρών στο δικαστήριο και δεν ξέρω τι ειπώθηκε και τι έγινε, αλλά εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη και θέλω να την εμπιστεύομαι και πρέπει να την εμπιστεύομαι.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved