Νέος έρωτας στην πόλη! Ο περιζήτητος εργένης και η καλλονή
Showbiz

Νέος έρωτας στην πόλη! Ο περιζήτητος εργένης και η καλλονή

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου, ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας, εδώ και λίγους μήνες έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της ξανθιάς καλλονής Νάντιας.

Νέος έρωτας για τον Ντένη Παπαγεωργίου, ο οποίος στα τέλη του προηγούμενου χρόνου τράβηξε χωριστό δρόμο από τη fashion influencer Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη. Την αγκαλιά του, εδώ και περίπου δύο μήνες απολαμβάνει η γαλανομάτα ξανθιά Νάντια, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς.

Ο ένας τρέφει πολύ τρυφερά συναισθήματα για τον άλλον και αυτή τη φορά φαίνεται ότι είναι κάτι πολύ δυνατό. Αυτό το διάστημα, το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του σε ελληνικά νησιά και κυρίως στη Μύκονο, την οποία ο Ντένης Παπαγεωργίου λατρεύει.

Ωστόσο, αναγκάζονται να επιστρέφουν συχνά στην Αθήνα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώεων του επιχειρηματία. Ο Ντένης Παπαγεωργίου, παρά την κρίση που πέρασε ο όμιλός του το προηγούμενο χρονικό διάστημα, διευθύνει ακόμη πιο δυναμικά τις οικογενειακές επιχειρήσεις εστίασης που διαθέτει.

Οπως υποστηρίζει ο στενός κύκλος τους, ο διάσημος επιχειρηματίας και η Νάντια, ή οποία κατάγεται από τη Λευκορωσία, έδεσαν πολύ γρήγορα και οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν μιλούν για έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Οι δυο τους είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγουν τη δημοσιότητά, καθώς ο Ντένης Παπαγεωργίου έχει αλλάξει τρόπο ζωής και προφίλ. Προτιμά τα πιο ήσυχα αθηναϊκά στέκια, ενώ απολαμβάνει τη ζεστασιά του σπιτιού του πολύ περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν.

Ο ίδιος έζησε έντονα και σίγουρα δεν το μετανιώνει, αλλά πλέον θεωρεί ότι έφτασε ο καιρός να κάνει αλλαγή πλεύσης και να προχωρήσει όχι μόνο σε υψηλούς επαγγελματικούς στόχους αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου πλέον έχει υψηλά στάνταρ και ασχολείται ενεργά και ο ίδιος με τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του, σεβόμενος όλα όσα δημιουργήθηκαν στο παρελθόν. Η καλλονή Νάντια φαίνεται ότι τον στηρίζει σε κάθε βήμα του και στέκεται δίπλα του ήσυχα, χωρίς να διαφημίζει όσα ζουν μαζί.

Η αδυναμία του επιχειρηματία για το ωραίο φύλο είναι πολύ γνωστή. Εκείνο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο Ντένης Παπαγεωργίου είναι πολύ τρυφερός με τις γυναίκες. Στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις με όμορφες και διάσημες κυρίες όπως η Λίντσεϊ Λόχαν και η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Μέχρι πρότινος ο Ντένης Παπαγεωργίου περνούσε αρκετό χρόνο στη δουλειά και οι φίλοι του λένε ότι έκανε εργασιοθεραπεία, καθώς είναι γνωστό ότι στον κλάδο του είναι εξαιρετικά επιτυχημένος.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved