Συνατσάκη-Στρατής: Η κρυφή σχέση, η γάτα που τους... πρόδωσε, το σπίτι τους και το μωρό που έρχεται!
Showbiz

Συνατσάκη-Στρατής: Η κρυφή σχέση, η γάτα που τους... πρόδωσε, το σπίτι τους και το μωρό που έρχεται!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έχουν κάθε λόγο να είναι και να το δείχνουν ότι είναι ευτυχισμένοι αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, την τελευταία μέρα του Ιουλίου επέλεξε να μοιραστεί μαζί μας τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης της αναρτώντας μία υπέροχη φωτογραφία της με τον Ίαν Στρατη και γράφοντας στη λεζάντα ένα πολύ συγκινητικό μακροσκελές κείμενο. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα.

Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η αρχή του Love story τους!

Κανείς δεν έμεινε ανεπηρέαστος από την πρώτη τους γνωριμία όταν κλήθηκαν για οντισιόν για το μιούζικαλ Hair που θα ανέβαινε τον Οκτώβριο του 2017 σε θέατρο της Αθήνας. Τότε η Μαίρη επρόκειτο να αποκτήσει σχέση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη που επίσης έπαιζε στο μιούζικαλ και έτσι, ο Ίαν Στρατής βγήκε από το... κάδρο. Προσωρινά όμως. Γιατί όταν η Μαίρη Συνατσάκη χώρισε από τον ηθοποιό, όλως τυχαίως (;) ο Ίαν ξαναβρέθηκε στο διάβα της.

Οι φήμες περί σχέσης ανάμεσά τους ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2021, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – τον δικό της γάτο. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφθηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή, ο οποίος εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Παραδόθηκαν στο πάθος τους και αποφάσισαν να μην κρύβονται πια, όχι όμως και να δίνουν τροφή για σχόλια. Έβγαιναν για ψώνια, για να διασκεδάσουν ή για να δουν μία παράσταση, χωρίς πλέον να κρύβονται ή να παίζουν κρυφτό γενικότερα με κάμερες και φωτογράφους.

Η συγκατοίκηση και ο πελαργός!

Και ύστερα ήρθε η μεγάλη απόφαση για το ζευγάρι. Να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Έτυχε να πρέπει να αλλάξει σπίτι η Μαίρη, ήθελε και ο Ίαν να φύγει από την οικογενειακή εστία των παιδικών και εφηβικών του χρόνων και κάπως έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη για να δουν τον έρωτά τους να γιγαντώνεται.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους με τις τρεις γάτες τους, στο οποίο και σκοπεύουν να υποδεχτούν το μωρό τους:

Πλέον, η 37χρονη Μαίρη Συνατσάκη και ο 30χρονος Ίαν Στρατής αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα για να υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους, το μωρό τους που σκοπεύουν να μεγαλώσουν με όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν και οι δύο ως καλλιτέχνες.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την αρχή της σχέσης του μέχρι σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved