Ειρήνη Καρρά: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Μις Ελλάς 2006! Γιατί εγκατέλειψε τον χώρο;
Showbiz

Ειρήνη Καρρά: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Μις Ελλάς 2006! Γιατί εγκατέλειψε τον χώρο;

Η πρώην Μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά εγκατέλειψε το modeling, αλλά και την πρωτεύουσα για χάρη της οικογένειας.

Η ξανθιά καλλονή μίλησε για την απόφασή της στο «Secret»: «Εγκατέλειψα το modeling γιατί ο σύζυγός μου ήταν ποδοσφαιριστής (σ.σ.: ο Στέλιος Ηλιάδης) και συχνά έπρεπε να αλλάζουμε τόπο διαμονής.

Οπότε, για μένα δεν ήταν εύκολο να δουλέψω ως μοντέλο και επέλεξα να τον ακολουθήσω και να κάνω τη δική μου οικογένεια. Εχω αποκτήσει δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι».

Μάλιστα, η Ειρήνη δεν μένει πλέον στην Αθήνα, αλλά στην Καρδίτσα. «Ηρθαμε στην Καρδίτσα για να γεννήσω, επειδή ο άνδρας μου τότε έπαιζε στο εξωτερικό, και τελικώς μείναμε εδώ. Είναι όμορφα, ήρεμα, μακριά από το άγχος και το στρες της πρωτεύουσας».

Ακόμη, η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με τον σχεδιασμό κοσμημάτων. «Ξεκίνησα να το κάνω από χόμπι και εξελίχθηκε σε επάγγελμα. Είναι η ψυχοθεραπεία μου. Είναι κάτι που αρέσει πολύ και με ξεκουράζει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ειρήνη στέφθηκε Μις Ελλάς το 2006 στα καλλιστεία που άφησαν εποχή, με τη συμμετοχή της Τζούλιας Αλεξανδράτου και τη στέψη της Ολυμπίας Χοψονίδου ως Σταρ Ελλάς.

«Η Ολυμπία είναι το πρότυπό μου. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος, μητέρα έξι παιδιών, αφοσιωμένη στην οικογένειά της και την αγαπάω πάρα πολύ.

Πατάει τα πόδια της στη γη και απέχει απ’ όλα τα κοσμικά, ενώ απέδειξε ότι άξιζε τον τίτλο παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη. Αυτό το δείχνει η πορεία της και το πώς εξελίχθηκε», είπε, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Καρρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved