«Ξεσπάθωσε» η Παναγιώταρου για τον Σχίζα: «Τις πρώτες μέρες μετά το Survivor ήταν εκνευριστικά ζεν»
Showbiz

«Ξεσπάθωσε» η Παναγιώταρου για τον Σχίζα: «Τις πρώτες μέρες μετά το Survivor ήταν εκνευριστικά ζεν»

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ήδη ενάμιση χρόνο μαζί, με την απόσταση -λόγω της συμμετοχής του 30χρονου επιχειρηματία στο Survivor, όπου βγήκε νικητής.

Το ζευγάρι σε κοινή συνέντευξή που παραχώρησε μίλησε για το πώς ήταν οι πρώτες μέρες μετά τη νίκη, ενώ η ξανθιά καλλονή σχολίασε πώς ένιωθε βλέποντας τον αγαπημένο της από την τηλεόραση.

Αλεξάνδρα, πώς ένιωθες βλέποντάς τον από την τηλεόραση;

Αλεξάνδρα: Eίμαι πολύ προστατευτική με τα άτομα που έχω στη ζωή μου. Τους υποστηρίζω πιο πολύ απ’ ό,τι τον εαυτό μου. Αν ακούσω κακό λόγο, γίνομαι έξαλλη, σε σημείο που μπορεί να κάνω unfollow ή να σταματήσω να μιλάω σε κάποιον. Με τον Στάθη το είχα πάρει πολύ προσωπικά.

Τις πρώτες μέρες έρχονταν κάποιοι και μου έλεγαν «δεν θα μείνει πολύ γιατί δεν κάνει ριάλιτι και περνάει αδιάφορος». Νευριάζα πάρα πολύ. Στην προσωπική του ζωή είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και στο Survivor τον έβλεπα πολύ μαζεμένο.

Ήθελα να πάω να τον πιάσω από το τσουλούφι και να τον ξεσηκώσω. Νευρίαζα που τον έβλεπα τόσο χαμηλών τόνων, γιατί ναι μεν είναι καλό παιδί, ήρεμος και ισορροπημένος, αλλά είναι πιο δυναμικός απ’ ό,τι έδειχνε. Στην πορεία προσαρμόστηκε.

Τελειώνοντας το παιχνίδι πολλοί από αυτούς που μου έλεγαν ότι είναι αδιάφορος ξεκίνησαν να λένε «εγώ από την αρχή τον υποστήριζα. Ήξερα ότι θα βγει νικητής». Ακούγοντάς τους σκέφτομαι «δες πώς τα φέρνει η ζωή».

Στάθης: Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν παρατηρητής. Το σκεπτικό μου ήταν ότι δεν μπήκα για να φύγω, δεν θα με ψηφίσουν από αγωνιστικής άποψης, οπότε έχω τον χρόνο να βολιδοσκοπήσω την κατάσταση και να δω με ποιους ταιριάζω περισσότερο και αξίζει να κάνω παρέα.

Αλεξάνδρα, πότε σιγουρεύτηκες πως θα είναι εκείνος ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης;

Αλεξάνδρα: Σιγουριά δεν αισθάνθηκα ποτέ. Στον ημιτελικό ήμουν λίγο φοβισμένη γιατί ήταν τρία άτομα. Στον τελικό όμως αισθάνθηκα πιο αισιόδοξη. Το θέμα έγινε πολύ προσωπικό πριν από τον τελικό. Ο κόσμος διχάστηκε ανάμεσα στα δύο ζευγάρια. Εμένα με τον Στάθη και τη Μαρία (σ.σ. Αντωνά) με τον Άρη (σ.σ. Σοϊλέδη)

Στάθης: Ο κόσμος το είχε δυναμιτίσει πολύ. Είχαμε φανατικούς υποστηρικτές εγώ με την Αλεξάνδρα και φανατικούς ο Άρης με τη Μαρία. Υπήρχε λοιπόν ένα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Εμένα στον ημιτελικό μού έδωσε πολλή δύναμη η στιγμή που την πήρα αγκαλιά και τη φίλησα.

Ήταν αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι παραμένω εγώ και ο Άρης. Εκείνη την ημέρα ήταν και η πρώτη μας επαφή έπειτα από πέντε μήνες. Όταν μας ανέβασαν πάνω και είδα τον κόσμο, έπαθα μια μικρή αγοραφοβία, ένα πολιτισμικό σοκ. Έψαχνα σε όλο τον κόσμο να τη βρω. Την εντόπισα γιατί δεν περνάει και απαρατήρητη. Τότε θυμάμαι ότι μου κόπηκαν τα πόδια.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, αποκάλυψες ότι μεγάλο μέρος του χρηματικού επάθλου θα το διαθέσεις για τα παιδιά με καρκίνο. Προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι δεν το είχες πει νωρίτερα.

Στάθης: Στην πρώτη αίτηση υπήρχε γραπτώς το τι θα κάνω με το έπαθλο. Την αίτηση την παίρνει η παραγωγή και δεν δημοσιοποιείται. Μέσα στο παιχνίδι δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.

Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν το είπα σε κανέναν γιατί δεν ήθελα σε ενδεχόμενο νίκης μου να θεωρηθεί ότι χειραγώγησα τον κόσμο ή εκμεταλλεύτηκα αυτά τα παιδιά, που για εμένα είναι οι μεγαλύτεροι ήρωες του κόσμου. Όταν θέλεις να κάνεις καλό, το κάνεις αθόρυβα. Δεν χρειάζεται να το κάνεις με φασαρία.

Και οι πρώτες μέρες μετά τη νίκη πώς ήταν;

Στάθης: Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον. Το μυαλό μου ήταν σε άλλους ρυθμούς. Ηρεμία, ζούγκλα, πουλάκια, ησυχία. Μπήκα στην κανονικότητα, που είναι μια παράνοια για έναν άνθρωπο που ήταν τόσους μήνες στο Survivor.

Ο κόσμος έξω μου μιλούσε, με έβγαζαν φωτογραφίες, σταματούσαν στα φανάρια. Για εμένα αυτό ήταν πρωτόγνωρο. Μου μιλούσε κόσμος και νόμιζα ότι από κάπου τους ήξερα και δεν τους θυμόμουν. Αλλά τελικά δεν τους ήξερα. Ήταν περίεργο.

Αλεξάνδρα: Ήταν ζεν ο Στάθης. Του έλεγα ότι είναι λες και έχει γυρίσει από ζωή μοναχού. Ήθελα να επανέλθει ο παλιός, καλός Στάθης που ξέρω και έχει νεύρο πάνω του. Ήταν εκνευριστικά ζεν.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved