Καινούργιου: Αποκάλυψε τι έκανε για πρώτη φορά στις διακοπές της: «Έφτασα 37 για να με πείσουν…»
Showbiz

Καινούργιου: Αποκάλυψε τι έκανε για πρώτη φορά στις διακοπές της: «Έφτασα 37 για να με πείσουν…»

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου μακριά από κάθε είδους επαγγελματική υποχρέωση.

Ξέγνοιαστη και χαλαρή έχοντας στο πλευρό της φίλους η Κατερίνα Καινούργιου περνά ένα μοναδικό καλοκαίρι. Αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα βρίσκεται στη Μύκονο αλλά δεν είναι μόνη.

Όπως η ίδια αποκάλυψε περνά τις διακοπές της παρέα με τον καλό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη.

Και μάντεψε; Εκείνος είναι η αφορμή που η Κατερίνα για πρώτη φορά στη ζωή της έκανε jet ski! Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πως έφτασε στα 37 της χρόνια να την πείσει κάποιος να δοκιμάσει αυτό το θαυμάσιο water sport!

«Πρώτη φορά …στο jet ski (έφτασα 37 για να με πείσουν …)Όμως ήμουν …μαζί σου @nkoklonis. Σε ευχαριστώ φίλε μου που με αγαπάς με όλο σου το είναι…Όταν όλοι απελπίζονται από την γκρίνια μου και κουράζονται από τις ανασφάλειές μου, εσύ στέκεσαι σα βράχος στο πλάι μου… Σ αγαπάω αληθινα …μαζι σε όλα …», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες βίντεο αλλά και φωτογραφίες

Η «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου, παρουσίασε το πιο super, φρέσκο, χαρούμενο, συναρπαστικό και ενημερωμένο πρωινό.

Η Κατερίνα και η ομάδα της κράτησαν συντροφιά κάθε πρωί στους τηλεθεατές με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες, θέματα της επικαιρότητας και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Η Κατερίνα χαμογέλασε πλατιά στους τηλεθεατές κι εκείνοι της χάρισαν την πρωτιά! Οι γυναίκες αγάπησαν, εμπιστεύτηκαν και «ψήφισαν» Κατερίνα Καινούργιου!

Συγκεκριμένα το κοινό ηλικίας 18-54 έδωσε στην εκπομπή ποσοστό 16,5% και οι γυναίκες ηλικίας 25-44 χάρισαν απλόχερα την πρωτιά στην εκπομπή με ποσοστό 19,9% και σίγουρα περιμένουν την επιστροφή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved