Γαστεράτου:Η πιο επική ανάρτηση μια ανάσα πριν τον τοκετό!«H υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο»
Showbiz

Γαστεράτου:Η πιο επική ανάρτηση μια ανάσα πριν τον τοκετό!«H υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο»

Μέρες μετράει πλέον η Μαντώ Γαστεράτου για τον δεύτερο τοκετό της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αφού αποκάλυψε πως προσβλήθηκε από ίωση γαστρεντερίτιδας, η οποία την ταλαιπώρησε αρκετά, μέσα από την νέα της ανάρτηση κάνει ένα επικό Instagram VS Reality περιμένοντας με ανυπομονησία πια την ώρα που θα κρατήσει στα χέρια της την κόρη της.

«INSTAGRAM 🔴
Φυσικά το σύμπαν συντομότει την ώρα που γίνεται το κλικ, εγώ να βρίσκομαι σε ένα ονειρεμένο location μέσα σε άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, την τέλεια στιγμή που ο ήλιος λούζει τα μαλλιά,το πρόσωπο και το κορμί μου (aka magic hour)ο αέρας να δίνει την υπεροχη κίνηση στο φόρεμα μου και γενικα όλα να συνθέτουν αυτό το #summermood

REALITY 🔴
Φυσικά το σύμπαν την ώρα που γίνεται το κλικ, μου λέει κατάμουτρα: "Άσε μας κουκλίτσα μου"! Βρίσκομαι στην αυλή οπότε θα βολευτώ με καμία γλάστρα για background στην καλύτερη... προσπαθώντας και σχεδόν αγκομαχωντας θα έλεγα να βγάλω μια ριμαδοσελφι. Σε παράλληλο χρόνο μ' έχει στραβώσει ο ήλιος, η υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ το βάρος της κοιλιάς μου δεν παλεύεται πχια...».

Δες τις τέλειες φωτογραφίες που απεικονίζουν ακριβώς όλα όσα περιγράφει!

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι, το οποίο αυτή την περίοδο προετοιμάζουν για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας. «Ο γιος μου, ο Γιώργος, είναι σχεδόν 2,5 ετών. Τον προετοιμάζουμε για το νέο μέλος της οικογένειας και ελπίζω να το δεχτεί χωρίς να έχουμε ζήλιες, αν και είναι φυσιολογικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μαμά πρόσφατα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved