Σάκης Ρουβάς: Η πιο τρυφερή Αυγουστιάτικη φωτογραφία – Ποζάρει στην αγκαλιά της Κάτιας Ζυγούλη
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Η πιο τρυφερή Αυγουστιάτικη φωτογραφία – Ποζάρει στην αγκαλιά της Κάτιας Ζυγούλη

Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πόζαραν αγκαλιά και μας ευχήθηκαν «καλό μήνα» και ναι, αυτή είναι σίγουρα η πιο όμορφη Αυγουστιάτικη φωτό τους.

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες παρέα με τα παιδιά του, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ο Σάκης μας χάρισε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με αφορμή την πρωτομηνιά!

“Καλό μήνα με πολλές βουτιές και ξεκούραση! Όλοι τη χρειαζόμαστε για να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται.
@katiazygouli
#summermood #sakisrouvas #summervibes”, έγραψε ο ίδιος και τους ζηλέψαμε!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Δες τους μαζί στην ωραιότερη φωτό τους

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν στις 5 Ιουλίου 2017 και ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα στην σόουμπιζ. Σήμερα, 5 χρόνια αργότερα, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και συνεχώς αναρτούν διάφορες φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στα social media, όπου φαίνεται ζωγραφισμένος ο έρωτας στα πρόσωπά τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τα οποία και τους έχουν κλέψει την καρδιά και παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους, είναι πάντοτε η προτεραιότητά τους.

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα. Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα», έχει γράψει ο ίδιος για την σύζυγό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved