Θεοφανία Παπαθωμά: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της για τον νέο της ρόλο! Δεν είναι πια ξανθιά
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της για τον νέο της ρόλο! Δεν είναι πια ξανθιά

Την λατρέψαμε ως Βιολέτα και μελαχρινή και ξανθιά στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο η νέα τηλεοπτική σεζόν έρχεται και η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε μια ακόμη αλλαγή στην εμφάνισή της για χάρη του νέου της ρόλου.

Η ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί την «Πολυξένη» στη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Το μαύρο Ρόδο» και αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα της Βιολέτας!

Η Θεοφανία Παπαθωμά επέστρεψε στις αποχρώσεις που μας είχε συνηθίσει υιοθετώντας ένα ζεστό καστανό που της πάει θαυμάσια!

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια ανεβάζοντας το νέο της look στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα σχόλια και τα like να πέφτουν «βροχή».

Δες την αλλαγή της στη gallery που ακολουθεί

Το «Μαύρο ρόδο» του MEGA

Είναι μία από τις παραγωγές που έχουν ήδη σχολιαστεί, καθώς τη διεκδικούσαν περισσότερα από ένα κανάλια. Τελικά, το «Μαύρο ρόδο», το μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, θα πάρει σάρκα και οστά στο MEGA, με τις μηχανές να δουλεύουν ήδη στο φουλ.

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο, σε παραγωγή JK Productions και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου, το σίριαλ επικεντρώνεται σε μία καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για μια δυνατή συγκινητική ιστορία που θα καθηλώσει, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι πρωταγωνιστές. Οι Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Ελένη Καρακάση, Μαρία Καλλιμάνη έχουν ήδη συμφωνήσει, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και ο Γιάννης Κουκουράκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved