Αποκλειστικό: Χριστίνα Ψάλτη – Αντώνης Κάρδαρης: Βάφτισαν την κόρη τους!
Showbiz

Αποκλειστικό: Χριστίνα Ψάλτη – Αντώνης Κάρδαρης: Βάφτισαν την κόρη τους!

Την ομορφότερη και πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους βιώσαν την Κυριακή (31-07) η Χριστίνα Ψάλτη και ο σύζυγός της, Αντώνης Κάρδαρης.

Το ζευγάρι μέσα σε κλίμα συγκίνησης και μεγάλης ευτυχίας βάφτισε την μονάκριβη κορούλα του σε στενό κύκλο. Η νεοφώτιστη πήρε δυο ονόματα, Αριάδνη – Θεώνη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv η Χριστίνα Ψάλτη και ο Αντώνης Κάρδαρης ήθελαν να χαρίσουν στην κορούλα τους το όνομα Αριάδνη, υψίστης συμβολικής σημασίας για τους ιδίους ενώ το δεύτερο, ανήκει στη μητέρα του Αντώνη με τους δυο γονείς να έχουν συναποφασίσει να τη φωνάζουν με το πρώτο όνομα.

Το μυστήριο τελέστηκε από τον πνευματικό της Χριστίνας Ψάλτη, πατήρ Μιχαήλ στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη με τη χαριτωμένη μικρούλα να λάμπει από χαρά μέσα στα χέρια των νονών της, Κρίστη και Κυριάκου, στενών φίλων του ζευγαριού.

Η Χριστίνα και ο Αντώνης είχαν ένα παραπάνω λόγο να επιλέξουν τη συγκεκριμένη μέρα για τη βάφτιση αφού παράλληλα γιόρτασαν και τα δεύτερα γενέθλια της μικρής Αριάδνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ιερή αυτή μέρα των δυο γονιών από την Κρήτη ταξίδεψαν η αδερφή και ο γαμπρός της Χριστίνας, Γωγώ και Μάνος ενώ από τον Καναδά κατέφθασε στην Ελλάδα σύσσωμη η οικογένεια του συζύγου της, Αντώνη.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε γνωστό μαγαζί της περιοχής με τους ευτυχισμένους γονείς να γιορτάζουν τη διπλή χαρά τους.

Όπως θα δεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr η Χριστίνα «έκλεψε» τις εντυπώσεις μέσα στο υπέροχο φόρεμα της που φέρει την υπογραφή του οίκου Kathy Heyndels από το Kathy's Angels στη Γλυφάδα ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο γνωστός κομμωτής Κωνσταντίνος Βάσου.

Όσο για την μικρή Αριάδνη; Ήταν χάρμα οφθαλμών με το ολόλευκο φόρεμά της.

Δες πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved