Ντόρα Μακρυγιάννη: Πόζαρε με μαγιό και τα χάσαμε! Οι υπέροχες φωτό με φόντο το ηλιοβασίλεμα
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Πόζαρε με μαγιό και τα χάσαμε! Οι υπέροχες φωτό με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Τις πρώτες της φωτογραφίες μα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι μοιράστηκε με τους followers της η Ντόρα Μακρυγιάννη

Η όμορφη ηθοποιός πόζαρε με το τέλειο animal print μπικίνι της κι έκανε χαμό στο Instagram. Η Ντόρα Μακρυγιάννη μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, απολαμβάνει τις διακοπές της δίχως ωστόσο να μας αποκαλύπτει τον όμορφο προορισμό της.

Οι πόζες της στην παραλία κατά την ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι το κάτι άλλο! Η απίθανη σιλουέτα της, τα επιμελώς ατημέλητα κατάξανθα μαλλιά της και η φυσική ομορφιά της έκαναν τους followers της να σχολιάζουν ασταμάτητα.

Δες την στη gallery

Κι αν αναρωτιέσαι πώς η Ντόρα Μακρυγιάννη διατηρεί την υπέροχη σιλουέτα της, έχει πει πως:

«Αγαπώ πολύ τους υδατάνθρακες. Μπορώ να ζω πίτσες, μακαρόνια και ζυμάρια. Είναι κάτι που θέλω να αλλάξω, δεν είμαι καλά με αυτό. Ναι μεν τρώω φρούτα, ξηρούς καρπούς καθημερινά, αλλά δεν παύω να ζω με υδατάνθρακες», έχει πει σε συνέντευξη της. Την καλύτερη ζυγαριά για εκείνη αποτελούν τα ρούχα της, ενώ όταν βλέπει τον δείκτη της ζυγαριάς της να ανεβαίνει, περιορίζει τις ποσότητες του φαγητού.

Οσο για τη γυμναστική, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων την έχει περιορίσει σημαντικά.

«Έκανα πολλά χρόνια μπαλέτο και χορό, αλλά το έχω σταματήσει. Όταν σπούδαζα στο Εθνικό Θέατρο έκανα και ξιφασκία», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντόρα Μακρυγιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved