Ελένη Φιλίνη για #metoo: «Μια φορά σήκωσα ένα μπουκάλι και το έφερα στο κεφάλι ενός «κυρίου»»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη για #metoo: «Μια φορά σήκωσα ένα μπουκάλι και το έφερα στο κεφάλι ενός «κυρίου»»

Η Ελένη Φιλίνη, είναι από τις πιο αγαπητές παρουσίες του καλλιτεχνικού χώρου και παρ' όλο που δεν μασάει τα λόγια της, πάντα είναι ιδιαιτέρως συμπαθής στο κοινό. 

Η αγαπημένη ηθοποιός και show woman, ερωτώμενη για το κίνημα #metoo το οποίο και έχει κινητοποιηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, παραδέχεται ότι δεν αποτελεί ανακάλυψη αφού υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, αποκαλύπτει και μία δική της δυσάρεστη εμπειρία αλλά και πώς η ίδια αντέδρασε όταν έπεσε «θύμα».

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Με το #MeToo τι σχέση έχετε;

Το #MeToo υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Μην τρελαθούμε, δεν ανακαλύψαμε τώρα την Αμερική. Εγώ έχω μιλήσει εδώ και 20 χρόνια για τις παρενοχλήσεις που έχω δεχτεί, για τις δουλειές που έχασα γιατί δεν ενέδωσα. Θα είχα κάνει πολύ περισσότερα και διαφορετικά
πράγματα αν είχα ενδώσει όπως κάποιοι ήθελαν. Και τότε είχα μιλήσει ανοιχτά, απλά σήμερα ζούμε σε μια υποκριτική εποχή. Τι έχει κάνει αυτή η κοινωνία για τους παιδεραστές και τους παιδόφιλους που αλωνίζουν τις χώρες χωρίς να πληρώνει κανείς τίποτα;

Ποια ήταν η πιο ακραία πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης που δεχτήκατε;

Δυστυχώς δεν ήταν μία φορά. Ήταν πολλές. Πάντα σηκωνόμουν και έφευγα προσπαθώντας να είμαι ήρεμη. Μια φορά όμως σήκωσα ένα μπουκάλι και το έφερα στο κεφάλι ενός «κυρίου». Όταν η εξουσία είναι σε λάθος χέρια, δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις!

Υπάρχει κάποιο μυστικό και κρατιέστε τόσο νέα; Γιατί συνήθως αυτό λένε…

Δεν έκανα ποτέ καταχρήσεις στη ζωή μου. Αν και ήμουν καπνίστρια, το έχω κόψει εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια. Ποτέ δεν έχω πιει ούτε ποτό ούτε και ουσίες.

Άρα είναι το DNA;

Και η μάνα μου και ο πατέρας μου είχαν το ίδιο καλούπι με εμένα. Αρα ίσως είναι το DNA!

Έχετε καλή σχέση με τον… καθρέφτη;

Ούτε καλή ούτε κακή. Φυσιολογική. Οι ρυτίδες είναι η ζωή μου. Είναι αυτά που έχω ζήσει!

Έχετε κάνει λάθη στη ζωή σας;

Αν ήμουν πιτσιρίκα τώρα, θα έφευγα και θα πήγαινα στον πατέρα μου που έλειπε τόσα χρόνια από κοντά μου. Αυτό tο έχω μετανιώσει. Επίσης δεν θα στενοχωριόμουν για
πράγματα που έχω στενοχωρηθεί επαγγελματικά!

Έχετε πληρωθεί καλά σε σχέση με το όνομά σας;

Έχω πληρωθεί ελάχιστα σε σχέση με όσα έχω κάνει, αλλά και σε σχέση με το όνομά μου. Ποτέ δεν ήμουν καλή στα οικονομικά. Δεν νομίζω ότι ο καλλιτέχνης μπορεί μόνος του να είναι καλός και στα οικονομικά. Γι’ αυτό και στο εξωτερικό υπάρχουν για όλους τους καλλιτέχνες μάνατζερ!

Βγάλατε χρήματα από το επάγγελμά σας;

Όχι. Απλά ζούσα πάντα αξιοπρεπώς χωρίς να μου λείπει τίποτα.

Έχετε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική σας ζωή. Γιατί αυτό;

Γιατί δεν με αντιπροσωπεύει αυτός ο τρόπος ζωής. Ωστόσο, δεν μπορώ να κρίνω αυτούς που το κάνουν. Καθένας πορεύεται με τα δικά του ιδανικά και θέλω!

Η ομορφιά σας έπαιξε ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία;

Την εποχή που βγήκα εγώ έπρεπε καθένας μας να αποδείξει ότι έχει ταλέντο, αλλά και τα προσόντα για να πορευτεί. Σήμερα η ομορφιά είναι διαβατήριο. Τότε δεν ήταν. Ήταν λίγο επικίνδυνα για εμάς εκείνα τα χρόνια!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved