Σούλα Λιάκου: Η πρώτη ανάρτηση της επιχειρηματία της Μυκόνου μέσα από το νοσοκομείο
Showbiz

Σούλα Λιάκου: Η πρώτη ανάρτηση της επιχειρηματία της Μυκόνου μέσα από το νοσοκομείο

Η Σούλα Λιάκου, γνωστή και επιτυχημένη επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο νησί της Μυκόνου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η γνωστή επιχειρηματίας βρισκόταν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που διαθέτει στη Μύκονο όταν την Τετάρτη, 28 Ιουλίου ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.
Όπως ανέφεραν οι δικοί της, δεν είχε παραπονεθεί για κάποια αδιαθεσία, αντιθέτως διασκέδαζε καθημερινά με τους φίλους της στο Νησί των Ανέμων και ξαφνικά ένιωσε άσχημα και έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα.


Σήμερα τα ξημερώματα, η Σούλα Λιάκου, έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φίλοι μου όπως θα δείτε, είμαι μακριά από τα media για λίγες μέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας. Τώρα που όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό, θέλω να ευχαριστήσω το M. Hospital από τα βάθη της καρδιάς μου για την εξαιρετική και γρήγορη ανταπόκρισή τους και το καταπληκτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που αντιμετώπισε την περίπτωσή μου τόσο αποτελεσματικά», έγραψε η Σούλα Λιάκου.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved