Σχίζας-Παναγιώταρου: Ο μεγάλος καβγάς τους πριν ο Στάθης φύγει για Survivor! Όσα αποκάλυψαν
Showbiz

Σχίζας-Παναγιώταρου: Ο μεγάλος καβγάς τους πριν ο Στάθης φύγει για Survivor! Όσα αποκάλυψαν

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα αποκαλύφθηκε όταν ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο Survivor. Έκτοτε δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

Το ζευγάρι παραχώρηση κοινή συνέντευξη και αποκάλυψε τον καβγά του πριν ο Στάθης Σχίζας αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Αλεξάνδρα, τον παρακολουθούσες ανελλιπώς. Το ίδιο έκανε και ο Στάθης όταν διαγωνιζόσουν στο Just the 2 of Us, όπου βγήκες νικήτρια;

Στάθης: Τι εννοείς, αν την παρακολουθούσα; Συνέχεια μαζί της ήμουν.

Αλεξάνδρα: Με στήριζε πάρα πολύ. Υπήρχε τότε ένα περιβόητο τζιπ –το τζιπ του Στάθη– και έλεγαν «η Αλεξάνδρα έρχεται και φεύγει μέσα σε ένα χρυσό τζιπ. Δεν ξέρουμε ποιος είναι μέσα». Είχε φιμέ τζάμια και δεν μπορούσαν να δουν ποιος κρύβεται μέσα. Ήταν δίπλα μου σε όλα τα live του J2US και φυσικά στον τελικό.

Στάθης: Στον τελικό έκανα ένα πακέτο τσιγάρα σε μία ώρα. Πιο πολύ άγχος είχα εγώ από την Αλεξάνδρα. Κι αυτό γιατί το είχα ζήσει μαζί της τόσο έντονα.

Αλεξάνδρα: Ήμασταν σπίτι, σκέψου, και με έβλεπε να χορεύω και να τραγουδάω συνέχεια. Μπορώ να σου πω ότι τότε η σχέση μας προχώρησε πολύ γρήγορα γιατί με παρακολουθούσε να τσαλακώνομαι. Δεν με έβλεπε όπως όλοι οι υπόλοιποι, ντυμένη και βαμμένη πάνω στη σκηνή, αλλά στο σπίτι με τις πιτζάμες να κάνω πρόβες.

Στάθη, δήλωσες συμμετοχή στο Survivor την περίοδο που η Αλεξάνδρα ήταν στο J2US;

Στάθης: Όχι. Μια πολύ καλή μου φίλη, η Γιούλη, μου δήλωσε συμμετοχή το καλοκαίρι, προτού ξεκινήσει το J2US. Τις πρώτες εβδομάδες των live με είχαν πάρει τηλέφωνο για να περάσω από το πρώτο κάστινγκ του Survivor. Μάλιστα, είχε έρθει και η Αλεξάνδρα να μου φέρει κάτι πράγματα, την είδαν κάποιοι και νόμιζαν ότι ήταν εκεί ως συμμετέχουσα για το Survivor.

H αλήθεια είναι πως το όνομά της είχε ακουστεί πολλές φορές για το Survivor.

Αλεξάνδρα: Σχεδόν κάθε χρόνο μού γίνεται πρόταση για το Survivor. Θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο των κάστινγκ ακούγαμε τα ονόματα που έμπαιναν στο παιχνίδι αλλά όχι του Στάθη. Μας έλεγαν να περιμένουμε, ενώ άφηναν και κάτι υπονοούμενα του τύπου «το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Ωστόσο, το παιχνίδι ξεκίνησε και ο Στάθης δεν είχε πάρει κάποια απάντηση.

Στάθης: Το παιχνίδι ξεκίνησε περίπου όταν τελείωνε το J2US. Εκείνη την περίοδο ούτε καν σκεφτόμουν το Survivor. Τέλη Φεβρουαρίου χτύπησε το τηλέφωνό μου και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι ακόμα. Απάντησα «εννοείται» αλλά δεν περίμενα να μου ξανατηλεφωνήσουν. Την επόμενη ημέρα όμως με πήραν και μου είπαν «σε τρεις ημέρες φεύγεις». Έμεινα παγωτό.

Αλεξάνδρα: Μάλιστα, εκείνες τις ημέρες είχαμε ένα καβγαδάκι και είχαμε ξεκόψει περίπου για μία εβδομάδα. Ενστικτωδώς λοιπόν επικοινώνησα μαζί του μια ημέρα μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε για το Survivor.

Πώς της αποκάλυψες ότι φεύγεις για τον Άγιο Δομίνικο;

Στάθης: Επειδή ήμασταν τσακωμένοι δεν της είπα τίποτα και ξεκίνησα να ετοιμάζομαι. Την επόμενη ημέρα λοιπόν με παίρνει τηλέφωνο να μιλήσουμε και μου λέει να βρεθούμε.

Αλεξάνδρα: Βλέπεις, εγώ έκανα την πρώτη κίνηση να τα βρούμε.

Στάθης: Της απαντάω «ναι, να βρεθούμε γιατί για λίγο θα με έχεις εδώ. Μετά δεν θα μπορείς να με βλέπεις». «Γιατί, δεν θα θέλεις να με δεις;» με ρώτησε και της εξήγησα ότι το θέμα θα είναι πρακτικό. «Φεύγω σε δυο μέρες, πάω στο Survivor» της είπα.

Αλεξάνδρα: Έπαθα σοκ. Έλεγα στον εαυτό μου «κακούργα, μια εβδομάδα δεν του μιλούσες! Τώρα κάθε ώρα θα είναι πολύτιμη μέχρι να φύγει». Έτσι, κάπως τα ξαναβρήκαμε.

Στάθης: Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες δεν χωριστήκαμε για πάνω από δέκα λεπτά.

Αλεξάνδρα: Ήμασταν συνέχεια μαζί. Εγώ τον ετοίμαζα λες και πάει στον στρατό. Θυμάμαι ότι πριν μπει στο αεροπλάνο τού έδωσα τσαντάκι με κολατσιό. Εντέλει έφυγε και εγώ τον έβλεπα από την τηλεόραση. Πριν φύγει όμως του είπα «θέλω να γυρίσεις και να μου φέρεις το έπαθλο».

Στάθης: Η Αλεξάνδρα πίστευε ότι θα κερδίσω. Όταν ήμουν στο ξενοδοχείο και της έγραψα ένα μήνυμα για να τη χαιρετήσω –γιατί έπρεπε να παραδώσω το κινητό μου–, θυμάμαι ότι μου είχε απαντήσει: «Ξέρω ότι θα γυρίσεις με το έπαθλο. Πήγαινέ το στο τέρμα». Και το πήγα.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved