Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύεται η γνωστή σοπράνο και αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου!
Showbiz

Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύεται η γνωστή σοπράνο και αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου!

Η γνωστή σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου παντρεύεται και το ανακοίνωσε η ίδια στα social media, δημοσιεύοντας παράλληλα και το προσκλητήριο του γάμου.

Αποφάσισε να πει το "ναι" μετά από πολύ σκέψη. Ο γάμος θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Δημαρχείο Περιστερίου.
«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε.. Είπα "Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες", αλλά τελικά είπα "ναι".


Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε. Ωρίμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα.
Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς», έγραψε χαρακτηριστικά η Σόνια Θεοδωρίδου.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved