Showbiz

Παναγιώτης Σουρέλης: «Αν δουλεύεις σκληρά θα έρθει η στιγμή που θα ανταμειφθείς»

Ο Παναγιώτης Σουρέλης παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή «Alpha τώρα».

Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του ανέφερε τι είναι αυτό που γεμίζει πραγματικά την καρδιά του σε αυτή τη δουλειά και πού αισθάνεται ο εαυτός του, στα δελτία ειδήσεων ή στις εκπομπές.

Ποια είναι η στιγμή που έζησες και δεν θα ξεχάσεις ποτέ, είτε γιατί αποτέλεσε για εσένα ένα μάθημα για την επόμενη ημέρα, είτε γιατί ένιωσες ευτυχισμένος;

Ενιωσα μεγάλη χαρά και τιμή στη βράβευση μου από το Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση με το βραβείο «Πάνος Σόμπολος», τον περασμένο Μάιο, για τα ρεπορτάζ μου στην υπόθεση του ψευτογιατρού.

Το τηλεφώνημα που δέχθηκα από τη μητέρα ενός εκ των θυμάτων του, που με συνεχάρη και με ευχαρίστησε για τα στοιχεία που έφερα στο φως, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Τι είναι αυτό που γεμίζει πραγματικά την καρδιά σου σε αυτή τη δουλειά;

Ενας άστεγος που βρήκε σπίτι να μείνει ή μια άπορη οικογένεια που κατάφερε να γεμίσει το ψυγείο της όταν δημοσιοποίησες την ιστορία τους και ευαισθητοποίησες την κοινωνία, είναι στιγμές που με γεμίζουν σε αυτή τη δουλειά.

Δελτία ειδήσεων ή εκπομπές; Πού αισθάνεσαι ο εαυτός σου;

Στα δελτία ειδήσεων ο ρόλος του παρουσιαστή είναι συγκεκριμένος. Είναι ενημερωμένος διαβάζει τις ειδήσεις δίνει τον λόγο στους συναδέλφους του να πουν το ρεπορτάζ τους και στους καλεσμένους να εκφράσουν την άποψή τους.

Δεν έχει τα περιθώρια να δείξει πολλές πτυχές του χαρακτήρα του. Ομως σε μια εκπομπή οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, δεν υπάρχει autocue και εκεί η τηλεόραση γίνεται καθρέφτης της προσωπικότητάς σου. Μου αρέσουν και οι δύο ρόλοι.

Είσαι σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο, θεωρείς πως είναι αξιοκρατικός;

Πιστεύω ότι, αν δουλεύεις σκληρά, με συνέπεια, κάνεις σωστές επαγγελματικές επιλογές δεν επαναπαύεσαι σε κάθε μικρή επαγγελματική επιτυχία και δεν τα παρατάς όταν απογοητεύεσαι ή νιώθεις αδικημένος θα έρθει η στιγμή που θα ανταμειφθείς, ακόμη και αν αργήσει.

Πηγή:Real

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved