Απασφάλισε η Μαρία Αντωνά! Η αινιγματική ανάρτηση και το ξέσπασμα
Showbiz

Απασφάλισε η Μαρία Αντωνά! Η αινιγματική ανάρτηση και το ξέσπασμα

Απασφάλισε η Μαρία Αντωνά κι έστειλε μήνυμα χωρίς αποδέκτη!

Αυτό τουλάχιστον αφήνει σε εμάς να φανεί γιατί εκείνη όπως γράφει στο story της γνωρίζει και μάλιστα πολύ καλά!

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός το απόγευμα της Τρίτης (2-08) ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιος /κάποια «μιλάει» ενώ εκείνη δεν το κάνει από επιλογή!

«Μαγκιά είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου, εσείς που νομίζετε ότι δεν ξέρουμε, ξέρουμε, αλλά δεν μιλάμε από επιλογή. Χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω. Φιλάκια», έγραψε η Μαρία Αντωνά χωρίς ωστόσο να κάνει περαιτέρω διευκρινίσεις αναφορικά με τον αποδέκτη του μηνύματος.

Δες το story της στη gallery

Κατά τα άλλα ο Αρης και η Μαρία έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα παντρευτούν.

Αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι, ένιωσαν έτοιμοι να κάνουν γνωστή την απόφασή τους, μιας και έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο πολύ ταιριάζουν και πως καμία δυσκολία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην κοινή τους ζωή.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και η πρόταση γάμου έχει γίνει αρκετές φορές, όμως τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους καθώς και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σοϊλέδη, που πολλές φορές τον είχαν οδηγήσει να ζει εκτός Ελλάδας, καθυστέρησαν το happy end.

Τώρα, ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι δυο τους αισθάνθηκαν την ανάγκη να προχωρήσουν. Η δημιουργία οικογένειας είναι το μεγάλο όνειρο του ζευγαριού και τώρα βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την υλοποίησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved