Γκερέκου: Η φωτογραφία από τον γάμο της με τον Βοσκόπουλο! Σαν σήμερα θα γιόρταζαν την επέτειο τους
Showbiz

Γκερέκου: Η φωτογραφία από τον γάμο της με τον Βοσκόπουλο! Σαν σήμερα θα γιόρταζαν την επέτειο τους

Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός σαν σήμερα θα γιόρταζε την επέτειο του γάμου της με τον λατρεμένο της Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο βυθίζοντάς την στο πένθος.

Η Άντζελα Γκερέκου νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (2-08) πόσταρε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, ο οποίος είχε γίνει στις 2 Αυγούστου το 1996 και θα γιόρταζαν την 26η επέτειο τους.

«2 Αυγούστου 1996 🙏❤🤍», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της όμορφης και συγκινητικής φωτογραφίας με το ζευγάρι να κρατιέται χέρι χέρι την ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμους τους.

Δες τη φωτό και μερικές ακόμη από τον γάμο τους στη gallery που ακολουθεί

Η Άντζελα Γκερέκου βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου. Η γνωριμία τους έγινε όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον τραγουδιστή σε ένα κέντρο διασκέδασης στη Βάρκιζα. Η ίδια κατάφερε να πάει στο καμαρίνι του τραγουδιστή και έτσι ξεκίνησε η ιστορία αγάπης τους. Στις 2 Αυγούστου το 1996 ενώθηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Κέρκυρας και είχαν κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου θα γιόρταζαν την επέτειο των 26 χρόνων γάμου, όμως η μοίρα δυστυχώς τους επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών, σκορπίζοντας την θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν φύγει από την ζωή, έδειχνε με κάθε τρόπο την αγάπη του προς τη σύζυγό και την κόρη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved