Σπυροπούλου: Το story χωρίς make-up, το αέρινο μίνι φόρεμα και η ατάκα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης
Showbiz

Σπυροπούλου: Το story χωρίς make-up, το αέρινο μίνι φόρεμα και η ατάκα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Ενισχύονται οι φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει επιστρέψει στην πρωτεύουσα μετά τις διακοπές της στα νησιά και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επισκεφτεί το κομμωτήριο της, οπού έκανε βαφή δίχως με την πιο απλή μέθοδο καθώς ο κομμωτής της αποκάλυψε πως δεν χρησιμοποίησε ντεκαπάζ για τις ανταύγειες της, αλλά ξανθιστική.

Λίγο αργότερα η Κωνσταντίνα έκανε ένα story μέσα από το οποίο την είδαμε να ποζάρει χωρίς make up, χωρίς φίλτρα και φορώντας ένα μίνι φαρδύ φορεματάκι.

«Να κάνουμε κι ένα story χωρίς φίλτρο, έχουμε ξεχάσει πώς είναι οι εαυτοί μας. Τι λες; No make up βέβαια αλλά οκ. Σας στέλνω ένα γλυκό γλυκό φιλί», λέει η ίδια στο βίντεο.

Δες την κι εσύ

Μετά τις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, είχε "χαθεί" από το instagram, ενώ ήταν λάτρης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κωνσταντίνα ανέφερε: «Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…», έχει πει

Η παρουσιάστρια δεν έχει ανακοινώσει αν όντως ισχύουν οι φήμες για το ευχάριστο γεγονός, όμως πρόσφατα παραδέχτηκε ότι όντως έχει χαθεί από το instagram και τόνισε ότι τώρα σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

Πάντως, άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

«Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια», αναφέρει στο περιοδικό άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε νέο σπίτι στη Βούλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved