Γιώργος Χρανιώτης: Θα ξετρελαθείς με τον κατάξανθο γιο του – Οι φωτό στο νησί των διακοπών τους
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: Θα ξετρελαθείς με τον κατάξανθο γιο του – Οι φωτό στο νησί των διακοπών τους

Τις διακοπές τους απολαμβάνουν ο Γιώργος Χρανιώτης με την σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους στην Κίμωλο.

Ο ηθοποιός που την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Οι τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά αυτό το διάστημα ξεκουράζεται και χαίρεται υπέροχες στιγμές με τον γιο του.

Στις φωτογραφίες μάλιστα που ο ίδιος πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είδαμε τον ηθοποιό να έχει τον μικρό του στους ώμους και να κάνει βόλτα στο νησί.

«Me & my monkey•

Για να θωρρείς πιο ψηλά απ όλους μας

Για να αντέχει ο μπαμπάς ,να περπατά μαζί σου χιλιόμετρα

Για να μου τραβάς μαλακά τα μαλλιά μου και γι αυτό να μου «τρελαίνεις» τα μυαλά μου

Για να σαι ψηλότερος απ τον μπαμπά και να γουστάρεις

Για να μην υπάρχουν πια για σένα δύσκολα μονοπάτια», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα και εμείς χαζεύουμε τα υπέροχα και γεμάτα μπούκλες κατάξανθα μαλλάκια του!

Δες τις υπέροχες φωτό στη gallery

«Αυτό το ανθρωπάκι έχει πολλά πράγματα να μου μάθει και να του μάθω κι εγώ, φυσικά. Είναι κάτι πολύ απολαυστικό και πολύ δύσκολο, από την άποψη της αϋπνίας. Πιστεύω πως όταν κάποιος γίνεται πατέρας, γίνεται ήρωας, γιατί είναι έτοιμος να πεθάνει για έναν άνθρωπο ή για μια ιδέα. Εγώ έως τώρα δεν είχα κάποιον για να πεθάνω για αυτόν χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν νοσήσαμε και οι τρεις με κορονοϊό, ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Αν και είχαμε ήπια συμπτώματα, ήταν σαν να είχαμε ένα δυνατό χανκόβερ και θέλαμε συνέχεια να κοιμόμαστε. Αλλά ακόμα κι έτσι, είχαμε άγχος για το μωρό, το οποίο είχε 38 πυρετό», έχει πει ο ίδιος για το παιδί του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved