Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία πόζαρε topless και εξηγεί γιατί κατέβασε τη φωτό: «Ντράπηκα…»
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία πόζαρε topless και εξηγεί γιατί κατέβασε τη φωτό: «Ντράπηκα…»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέβασε την topless φωτό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την κατέβασε αλλά την ανέβασε ξανά και εξηγεί το γιατί!

Η λατρεμένη ηρωίδα της σειράς Η Γη της Ελιάς πόζαρε topless και με το εσώρουχο της στον καθρέφτη και ένα σχόλιο στάθηκε αφορμή ώστε να την κάνει να νιώσει ντροπή, όπως εξηγεί με αποτέλεσμα να την κατεβάσει αλλά λίγη ώρα αργότερα την ανέβασε και πάλι.

«Χθες την κατέβασα γιατί κάποιος, κάτι, κάπως είπε και ντράπηκα. Κακώς. Αλλά σήμερα την ανεβάζω πάλι.. Αντιδραστική από μικρή λέει η μαμά μου», σημείωσε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δες την στη gallery

Αναφορικά με τις εξελίξεις στον ρόλο της στον β' κύκλο της σειράς θα αρχίσουμε να βλέπουμε δειλά-δειλά να βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετά προβλήματα στη σχέση της με τον Κουράκο. Η αρχή γίνεται με τη σύλληψη της Αθηνάς και με τον τρόπο που ο Γιώργης το διαχειρίστηκε.

Η Ιουλία θεωρεί ότι έπρεπε να είναι πιο διακριτικός και ότι εξέθεσε την οικογένειά της σε μεγάλο βαθμό, θεωρεί ότι έδειξε ένα σκληρό πρόσωπο και ότι έπληξε το κύρος των Βρεττάκων σε όλη τη Μάνη. Με αφορμή αυτό το περιστατικό αρχίζουν τα πρώτα καβγαδάκια.

Φαίνεται ότι και οι δυο τους έχουν τα δικά τους απωθημένα και κυρίως η Ιουλία, η οποία δείχνει ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα πάνω στον Γιώργη που δεν της αρέσουν και αρκετές ιδέες που έχει ο άντρας της με τις οποίες είναι αντίθετη.

Φυσικά, πάντα υπάρχει και το θέμα του παιδιού, που όπως όλα δείχνουν είναι μια απόφαση συμβιβασμού από την πλευρά του Γιώργη. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον. Η Ιουλία θα αισθάνεται μόνη και θα αρχίσει ξανά να θυμάται τη σχέση της με τον Στάθη, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί του.

Ο Γιώργης γίνεται σκληρός και αφοσιώνεται όλο και πιο πολύ στη δουλειά του. Μοιραία κάποια στιγμή αυτός ο γάμος θα φτάσει σε τέλμα. Το γυαλί στη σχέση τους έχει ραγίσει και από την πλευρό της Ιουλίας τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση για να... ξανακολλήσει. Βέβαια, μην περιμένετε ο χωρισμός της Ιουλίας και του Γιώργη να γίνει αμέσως με το που θα αρχίσουν τα νέα επεισόδια, τον Σεπτέμβριο.

Για να φτάσουν μέχρι τον χωρισμό θα γίνουν πολλά πράγματα, τόσο ανάμεσά τους όσο και στον περίγυρό τους. Μαζί θα είναι στα 70 περίπου νέα επεισόδια, ενώ ο χωρισμός τους αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμβεί γύρω στα Χριστούγεννα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved