Showbiz

Τσιμτσιλή: Η εναλλακτική βραδινή της εμφάνιση σε χωριό της Πάρου – No make up και με σαγιονάρες

Κι όμως έκανε την πιο εναλλακτική βραδινή εμφάνιση στο νησί η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μετά το φινάλε της εκπομπής της στον Alpha, η παρουσιάστρια έφτιαξε βαλίτσες, πήρε τις κόρες της και έφυγε για το όμορφο Κυκλαδίτικο νησί, εκεί οπού διαθέτει την εξοχική της κατοικία, ενώ κοντά τους βρίσκεται και ο Θέμης Σόφος, σε κάθε διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το καθημερινό πρόγραμμα της Σταματίνας, όπως κατά καιρούς έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες οπού η ίδια ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι γεμάτο, βουτιές στις υπέροχες παραλίες του νησιού, βόλτες στα γραφικά σοκάκια της χώρας αλλά και παιχνίδια με τα τρία της παιδιά, αναπληρώνοντας το χρόνο.

Αυτή τη φορά όμως και η ίδια έκανε μια βόλτα ξεχωριστή και διαφορετική.

Η ίδια μέσα από τις τρεις υπέροχες φωτογραφίες της, περιέγραψε την επίσκεψη της σε ένα ήσυχο χωριό του νησιού στις Λεύκες, μακριά από την πολύβουη χώρα.

«Μια βόλτα στο γραφικό χωριό Λεύκες με τους υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους, τα ταβερνάκια και τα παραδοσιακά καφενεία με τα παραδοσιακά γλυκά είναι η απόδειξη ότι υπάρχει και μια διαφορετική Πάρος.
Πιο ήσυχη αλλά εξίσου γραφική και αυθεντική», έγραψε η ίσια στη λεζάντα και είδαμε την πιο εναλλακτική εμφάνισή της στο νησί.

Χωρίς μακιγιάζ με τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα και φορώντας ένα αέρινο παντελόνι με patterns, ένα λευκό crop top και σαγιονάρες, η Σταματίνα έκανε την πιο ξεχωριστή εμφάνιση στο νησί.

Δες την στη gallery

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved