Μαρία Ηλιάκη: Το αναπάντεχο μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το αναπάντεχο μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης!

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, παρά τις όποιες δυσκολίες, βιώνει η Ιωάννα Τούνη.

Η εντυπωσιακή Ιωάννα, ακόμη και πριν την ανακοίνωσή της είχε αποκαλύψει τις αδιαθεσίες της ενώ μετά την αποκάλυψη η ίδια είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που περνά αφού όπως έχει πει δεν έχει εύκολη εγκυμοσύνη.

Μήνυμα στήριξης, αναπάντεχο, θα λέγαμε με δεδομένο πως η Μαρία Ηλιάκη δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους επικοινωνίες.

Κι όμως η Μαρία διαβάζοντας όλα όσα έχει πει η Ιωάννα για τις δυσκολίες που περνά, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην Ιωάννα.

«Κουράγιο λοιπόν στην Ιωάννα Τούνη. Όπως διαβάζω στα sites περνάει λίγο δύσκολα τους τρεις πρώτους μήνες. Δεν είναι τίποτα οι 3 – 4 πρώτοι μήνες. Πέντε μου πήρε εμένα. Πέντε μήνες μου πήρε εμένα τάβλα, να κοιτάζω το ταβάνι»

Δες το βίντεο

Η μέλλουσα μανούλα πολύ συχνά δημοσιεύει στα social media το πόσο πολύ έχει αλλάξει η καθημερινότητά της με την εγκυμοσύνη, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αφού πολύ συχνά έχει ζαλάδες, πονοκεφάλους και ατονίες.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύω», είχε πει πρόσφατα η ίδια αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι όλα ρόδινα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved