Αποκλειστικό: Ταξίδι – αστραπή στην Αθήνα για τη Φαίη Σκορδά! Ο λόγος της επιστροφής
Showbiz

Αποκλειστικό: Ταξίδι – αστραπή στην Αθήνα για τη Φαίη Σκορδά! Ο λόγος της επιστροφής

Στη Σάνη Χαλκιδικής, παρέα με τους γιους της και αγαπημένα της πρόσωπα απολαμβάνει τις διακοπές της η Φάιη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια της νέας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΙ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αρχές της σεζόν στο νέο της τηλεοπτικό «σπίτι», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr διέκοψε για λίγο τις όμορφες στιγμές των καλοκαιρινών διακοπών καθώς έπρεπε να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι – αστραπή στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Φαίη Σκορδά, βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπικές υποχρεώσεις που έπρεπε να τακτοποιήσει άμεσα.

Αμέσως μετά το πέρας αυτών η όμορφη παρουσιάστρια θα βρεθεί και πάλι κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα γεμίζοντας «μπαταρίες» για τη σεζόν που έρχεται!

Στα τέλη Αυγούστου η Φαίη Σκορδά θα επιστρέψει πια στην Αθήνα για την προετοιμασία της εκπομπής που έχει να κάνει με εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν ώστε να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα της.

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved