Μουτσάτσου: Το απίθανο καλοκαίρι της στην Αίγινα, οι άντρες της ζωής της και η επιστροφή στις ΗΠΑ
Showbiz

Μουτσάτσου: Το απίθανο καλοκαίρι της στην Αίγινα, οι άντρες της ζωής της και η επιστροφή στις ΗΠΑ

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι παντρεμένη με τον Τσαρλς Κόμο και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, αποκτώντας δύο γιους.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, ενώ επίσης, μέσα από διάφορα βίντεο εκφράζει τις σκέψεις και τις απόψεις της για πράγματα που την προβληματίζουν.

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ωστόσο, σε κάθε ευκαιρία επισκέπτονται την Ελλάδα που τόσο αγαπούν. Μάλιστα, η Κατερίνα Μουτσάτσου μαζί με τον σύζυγό και τα παιδιά της απόλαυσαν τις διακοπές τους στον αγαπημένο τους προορισμό, την Αίγινα. Εκεί η ίδια θυμάται τα παιδικά της χρόνια τιμώντας έτσι τις ρίζες της.

Και φέτος λοιπόν, η Κατερίνα Μουτσάτσου δημοσίευσε μια σειρά από όμορφες φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνά στην Αίγινα και όπως θα δείτε, οι γιοι τους έχουν μεγαλώσει πολύ.

«Η Αίγινα είναι ο κόσμος μου. Η φιστικιά είναι το ιερό μου δέντρο, οι βουτιές από τα βράχια είναι το ζητούμενο μου όταν πάω να κολυμπήσω. Μεγάλωσα με αυτές τις εικόνες και τις μυρωδιές. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ παρά να συνδέομαι με την Αίγινα, καθαρά οικογενειακά και βέβαια συναισθηματικά», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μουτσάτσου μιλώντας στο We Love Aegina.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Μουτσάτσου και ο Τσαρλς Κόμο, τον Σεπτέμβριο του 2017 και έχοντας αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αίγινα αλλά και την βάφτιση του παιδιού τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved