Λάουρα Νάργιες: «Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη;» - Η νέα ανάρτηση από το κρεβάτι
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: «Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη;» - Η νέα ανάρτηση από το κρεβάτι

Ξανά στο κρεβάτι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Λάουρα Νάργιες.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και όπως μας αποκάλυψε, το περνάει δύσκολα αφού είναι και πάλι στο κρεβάτι υπό τις συμβουλές του γιατρού της.

«Μίας και τη βγάζουμε ΞΑΝΑ στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, η πεθερούλα μου μαγειρεύει, όσο η μαμά μου κάνει τις άλλες δουλειές. Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη…», σχολίασε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της και μας δείχνει το φαγάκι που μαγείρεψε η πεθερά της.

Δες τη φωτό της στη gallery

Θυμίζουμε πως η Λάουρα Νάργιες είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ τις δυσκολίες που είχε περάσει στην αρχή της εγκυμοσύνης της, καθώς είχε αναγκαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για τρεις μέρες.

«Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο» είχε πει στο περιοδικό ΟΚ!.

«Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Η Λάουρα μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή που την είδα. Θέλουμε σίγουρα να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, να ενωθούμε ενώπιων του Θεού. Κάναμε σχέση λες και ήμασταν δέκα χρόνια μαζί! Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο», έχει εξομολογηθεί το ζευγάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved