Τόνια Σωτηροπούλου: Η μεσογειακή σιλουέτα της αναδεικνύει το must μαγιό για το φετινό καλοκαίρι
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Η μεσογειακή σιλουέτα της αναδεικνύει το must μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Τις διακοπές τους σε Ιόνιο αλλά και Κυκλάδες απολαμβάνουν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Το ζευγάρι μετά από μια κουραστική σεζόν τόσο επαγγελματικά αφού και προσωπικά αφού πρόσφατα μετακόμισαν, ξεκίνησαν τις διακοπές τους κάνοντας στάσεις στους αγαπημένους τους προορισμούς με τον Κωστή φυσικά να συνδυάζει και τις συναυλίες του.

Κεφαλονιά, Ύδρα και Σύρος τα νησιά που μέχρι και σήμερα έχουν επισκεφτεί και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ηθοποιός είναι ένα όνειρο. Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να μην σταθούμε σε αυτές που ποζάρει με μπικίνι.

Η Τόνια διαθέτει μια απίθανη μεσογειακή σιλουέτα και το φετινό καλοκαίρι ένα από τα μαγιό που έχει επιλέξει είναι το κλασσικό μπικίνι αθλητικού τύπου που έχει αναδείξει τα ωραιότερα σημεία του σώματός της.

Δες την στη gallery

«Το πρωί θα φάω γιαούρτι µε φράουλες ή κάποιο άλλο φρούτο εποχής µε ελάχιστο µέλι ή θα πιω έναν φρέσκο χυµό µε πολλά φρούτα στον οποίο βάζω µέσα και γιαούρτι.

Για σνακ συνήθως τρώω ένα αβοκάντο, το οποίο κόβω στη µέση και βάζω γιαούρτι, τυρί, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι. Είναι ένα σνακ πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε ω-3 λιπαρά, που µου δίνει πολλή ενέργεια.

Το µεσηµέρι θα φάω µια πολύχρωµη σαλάτα µε φρούτα και λαχανικά, και το βράδυ κάτι ελαφρύ, θρεπτικό και ταυτόχρονα νόστιµο.

Γενικά τρώω πολλές σαλάτες, όσπρια αλλά και υποκατάστατα κρέατος όπως η σόγια.

Για παράδειγµα, µια µπολονέζ µε κιµά σόγιας, που έχει 92% λιγότερα λιπαρά χωρίς να υστερεί καθόλου σε γεύση», έχει πει η ίδια αποκαλύπτοντας τα μυστικά της διατροφής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved