Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: Οι προετοιμασίες του γάμου και το μεγάλο της άγχος!

Τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό ετοιμάζει η Άννα Πρέλεβιτς, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συνομιλώντας με τους followers της η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε το μεγάλο της άγχος για το γάμο.

«Να σας πω την αλήθεια εγώ που δεν αγχώνομαι για τέτοια θέματα αγχώθηκα τις προάλλες γιατί με ρωτάει ο περίγυρός μου πράγματα τα οποία δεν έχω σκεφτεί ακόμα (ημερομηνίες, διαθεσιμότητες λόγω covid, κλπ) και ένιωσα λίγο άσχημα για μια στιγμή. Αλλά όλα καλά έχω μηδέν άγχος πάλι», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι!

Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων!

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου!

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου!

Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos... I love you to the moon and back!

Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου», είχε γράψει στο κείμενο που συνόδεψε την ανάρτησή της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved