Η Βίκυ Κάβουρα στο gossip-tv: «Ο καθένας να κοιτάει να διορθώσει τον εαυτό του»
Showbiz

Η Βίκυ Κάβουρα στο gossip-tv: «Ο καθένας να κοιτάει να διορθώσει τον εαυτό του»

Η Βίκυ Κάβουρα είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz. Κι αυτό ίσως και να μην της έχει βγει πάντα σε καλό.

Ξεκίνησε σε αυτόν τον χώρο, που ονειρευόταν από παιδί, όπως είπε η ίδια με μηδέν δυνατότητες και την αντίθεση των γονιών της που της έλεγαν πως είναι τρελή που θέλει να γίνει ηθοποιός.

Φρόντισε βέβαια να πάρει και τα πτυχία της γυμνάστριας και δούλεψε κιόλας σε γυμναστήρια στο ξεκίνημα της προσπάθειάς της στον χώρο. Πλέον δηλώνει ξεκάθαρα πως ένας ηθοποιός πρέπει να έχει και κάτι άλλο στη ζωή του που να του δίνει οικονομική ανεξαρτησία καθώς η δουλειά αυτή εξαρτάται από αποφάσεις άλλων και αυτό είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο.

Ντόμπρα από πιτσιρίκα, συνεσταλμένη και ονειροπόλα μάλλον προσγειώθηκε απότομα από τις καταστάσεις που έζησε. Οι δουλειές που έχασε, τα όρια που δεν παραβιάζει για κανέναν λόγο και οι δυσκολίες που πέρασε.

Γιατί έπινε για χρόνια νερό με ζάχαρη όταν είχε άγχος;

Ήταν ένα κατάστημα και μου είπε η μαμά μου ότι θα κάνουν μία επίδειξη και μου ζήτησαν αν θέλεις να περπατήσεις κι εσύ. Εγώ δεν ήθελα ντρεπόμουν πάρα πολύ αλλά το έκανα γιατί δεν ήθελα να χαλάσω το χατίρι της μαμάς και θυμάμαι τότε που ήμασταν εκεί στο κέντρο που λέω ‘’μαμά έχω άγχος, δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό’’ και μου λέει ‘’ηρέμησε, έλα εδώ, θα πιεις λίγο νερό με ζαχαρίτσα μέσα και όταν το πίνεις αυτό θα το ξέρεις στη ζωή σου ότι φεύγει όλο το στρες’’. Πολλά χρόνια μετά έπινα νερό με ζαχαρίτσα και νόμιζα ότι θα φύγει το στρες και στο θέατρο.

Έφευγε;

Έφευγε αλλά μετά μου είπε η μαμά μου ότι είναι αυτά τα τρικ τα μαμαδίστικα, το οποίο όμως το πίστευα τόσο πολύ που έπιανε.

Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή σου που «κλείδωσες» ως άνθρωπος που έδειχνες αγριεμένη…

Ναι το ξέρω, βλέπω συνεντεύξεις μου, υπήρξε μία περίοδος – που με δικαιολογώ – ένιωθα ότι δέχομαι ''βέλη'' από παντού, ενώ εγώ ήμουν μια ψυχούλα και δεν έχω πειράξει άνθρωπο. Δεν σκέφτομαι ποτέ άσχημα για κανέναν και έλεγα ''γιατί τόση κακία'' και έτσι μου βγήκε η αυτοπροστασία. Ακουγόμουν θυμωμένη.

Πόσο αυστηρή είναι με τον εαυτό της; Η βαθιά πίστη στον Θεό, τα βράδια που περνάει διαβάζοντας, οι τηλεοπτικές προτάσεις που δεν την ενδιαφέρουν, τα λάθη και οι επιθυμίες της.
Πώς και γιατί πήρε την απόφαση εν μέσω καραντίνας να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση με μαγιό και εσώρουχα (I Crab) και πόσες ώρες δουλεύει την ημέρα για αυτήν;

Ακούστε όλο το Podcast Showbiz O’clock εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved