Παππά: Εκτός από πρωταγωνίστρια στο Σασμό είναι πρωταγωνίστρια και στο Tik Tok! Επικά τα βίντεο της
Showbiz

Παππά: Εκτός από πρωταγωνίστρια στο Σασμό είναι πρωταγωνίστρια και στο Tik Tok! Επικά τα βίντεο της

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» και την λατρέψαμε ως Θοδώρα μέσα από το Σασμό.

Η Δανάη Παππά δεν είναι απλά μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, είναι ένα κορίτσι που μέσα από κάθε της ρόλο αναδεικνύει όλες τις πτυχές της ηρωίδας της με τρόπο μοναδικό.

Και κάνοντας μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαπιστώσαμε πως η Δανάη Παππά δεν είναι καλή μόνο στους ρόλους της αλλά είναι εξίσου μια απίθανη πρωταγωνίστρια και στο Tik Tok αφού τα βίντεο της γίνονται viral σε χρόνο μηδέν συγκεντρώνοντας κάθε φορά χιλιάδες like και σχόλια που την αποθεώνουν!

Δες την στα βίντεο παρακάτω

https://www.instagram.com/p/Cg1r0MxDbDV

Η Δανάη Παππά στις αρχές του 2017 έγινε γνωστό πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά της Βάνας Δημητρίου Το Τατουάζ, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου. Μέσω της σειράς έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, έχοντας τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο της σειράς, αυτόν της Άννας Ραζή.

Στη σειρά συμπρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων για δύο σεζόν μαζί με τον Απόστολο Γκλέτσο, την Εβελίνα Παπούλια, τη Μυρτώ Αλικάκη και την Κοραλία Καράντη. Το 2018 και το 2019 συμμετείχε ως τραγουδίστρια στον ετήσιο θεσμό μόδας και τραγουδιού MadWalk - The Fashion Music Project.

Τον Μάιο του 2019 ανακοινώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας της με τους συντελεστές του Τατουάζ στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις. Εκεί είχε το ρόλο της Ρωξάνης Δημοπούλου, έναν από τους βασικούς της σειράς.

Τον Ιούνιο του 2020 ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη σειρά ολοκληρώνοντας την παρουσία της στις αρχές του δεύτερου κύκλου, τον Οκτώβριου του ίδιου έτους, κι έπειτα από 250 επεισόδια. Τον Μάιο του 2021 επέστρεψε τηλεοπτικά κάνοντας μία guest εμφάνιση στο επεισόδιο "Περί γάμου" της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, Η τούρτα της μαμάς των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Τελος,την περίοδο 2021-2022 συμμετείχε στη δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός, στον ρόλο της Θεοδώρας Αγγελάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved