Λασκαράκη: Οι διακοπές σε Κυκλαδίτικο νησί! Το εντυπωσιακό outfit με λευκό παντελόνι και crop top
Showbiz

Λασκαράκη: Οι διακοπές σε Κυκλαδίτικο νησί! Το εντυπωσιακό outfit με λευκό παντελόνι και crop top

Μια διακοπή από τα γυρίσματα της νέας σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», στην οποία πρωταγωνιστεί έκανε η Βάσω Λασκαράκη και έφυγε με προορισμό τις Κυκλάδες.

Και μπορεί η ηθοποιός να μην έχει ακόμη αποκαλύψει σε ποιο Κυκλαδίτικο νησί απολαμβάνει μέρος των διακοπών της, ωστόσο οι φωτογραφίες είναι υπέροχες.

Πιο υπέροχη βέβαια είναι η ίδια αφού εντυπωσιαστήκαμε με το outfit που επέλεξε για τη νυχτερινή της έξοδο στα σοκάκια.

Η Βάσω Λασκάρακη φόρεσε ένα λευκό τζιν παντελόνι και φαρδιά γραμμή κι ένα απίθανο crop top λευκό με κεντήματα ενώ τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα και το χαμόγελο της πρόδιδε την ευτυχία της που επιτέλους απολαμβάνει το καλοκαίρι της στα Ελληνικά νησιά που τόσο λατρεύει!

«Αχ αυτά τα ελληνικά νησιά … σου παίρνουν το μυαλό ☺️💙
——————————-
[ cyclades ]», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα.

Δες την στη gallery και δες πώς μπορείς να απογειώσεις το λευκό παντελόνι στο νησί

Η Βάσω Λασκαράκη στη νέα σειρά του Mega υποδύεται τη Μαίρη, μια καλή σύζυγος, μητέρα και… ερωμένη.

Λίγο πριν την ηλικία των 40. Είναι εφτά χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν ένα παιδάκι πέντε ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη.

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ευρηματικής κωμωδίας «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η οποία έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved