Κατερίνα Θεοχάρη: Η απόλυτη «μετάλλαξη» της «κοντής» του «Παρά Πέντε»! Με μπικίνι στη Σαντορίνη!
Showbiz

Κατερίνα Θεοχάρη: Η απόλυτη «μετάλλαξη» της «κοντής» του «Παρά Πέντε»! Με μπικίνι στη Σαντορίνη!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την «κοντή» νύφη της Θεοπούλας του Παρά πέντε που έβριζε από το πρωί ως το βράδυ όπως συμβαίνει συνήθως ανάμεσα σε νύφη και πεθερά στις ελληνικές οικογένειες;

Η ηθοποιός Κατερίνα Θεοχάρη υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία πριν από 15 ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικά και από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά.

Και κυρίως η ίδια η Κατερίνα Θεοχάρη που πάντα ήταν εντυπωσιακή όμως πλέον το έχει... τερματίσει!

Έχοντας πλέον εγκαταλείψει το πιο κοντό άφρο κούρεμα που είχε τον καιρό που την παρακολουθούσαμε στη σειρά να ακούει τα... σχολιανά της από την πεθερά της, τη Θεοπούλα, η Κατερίνα Θεοχάρη έχει μακρύνει πολύ τα μαλλιά της, έχει αποκτήσει ζηλευτούς κοιλιακούς ενώ το καλλίγραμμο σώμα της είναι το κάτι άλλο και σίγουρα προκαλεί το ενδιαφέρον των γύρω της κάθε φορά που εμφανίζεται με μπικίνι.

Όπως συνέβη προσφάτως όταν βρέθηκε σε παραλία της Σαντορίνης να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις διακοπές της.

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες της στο Instagram όπου και αποθεώθηκε.

Για την ίδια, ο ρόλος τη σειρά του Καπουτζίδη αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της και μάλιστα έχει δηλώσει για τότε σε συνέντευξή της: «Η επιτυχία του “Παρά Πέντε” ήρθε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν με πήρε το Mega και μου ανακοίνωσε ότι θα παίξω στο σίριαλ δεν ήξερα ότι εγώ θα κάνω την “κοντή”.

Άρχισαν να με παίρνουν από παντού τηλέφωνο, τα έχασα, δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό. Αυτόν το ρόλο τον ήθελαν πολλές.

Με είχε πιάσει και μια συνάδελφος και μου είπε ότι “είχα πάρει κι εγώ τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ήθελα το ρόλο”».

Δείτε φωτογραφίες της τότε και τώρα και κάντε μόνοι σας τη σύγκριση σε ό,τι αφορά την πλήρη αλλαγή στην εμφάνισή της μέσα στο πέρασμα των χρόνων:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved