Γιώργος Κοψιδάς: Η τηλεοπτική επιστροφή του! Σε ποια σειρά θα τον δούμε;
Showbiz

Γιώργος Κοψιδάς: Η τηλεοπτική επιστροφή του! Σε ποια σειρά θα τον δούμε;

Ο Γιώργος Κοψιδάς έχει επιστρέφει για τα καλά στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Είναι ο γείτονας από πάνω που αναστατώνει με το ταίρι του τη ζωή ενός άλλου ζευγαριού, είναι και ο προϊστάμενος του σουπερμάρκετ που δουλεύει η Ζωή στη νέα σειρά του ΑΝΤ1+.

Υπέροχη η συμμετοχή σου στα «Νεοκλασικά» του ALPHA!

«Ημουν στο επεισόδιο “Η κόμησσα της φάμπρικας" και η αλήθεια ήταν πως η παραγωγή στο σύνολό της ήταν πολύ προσεγμένη. Εξαιρετικοί συνάδελφοι, καλογραμμένο σενάριο και πολύ όμορφο κλίμα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Και έχω κάνει ακόμα ένα επεισόδιο για τα “Νεοκλασικά", που προφανώς θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν».

Σου είχε λείψει η τηλεόραση; Η τελευταία σου συμμετοχή ήταν στο «Κρατάς μυστικό;» το 2019.

«Ναι, μου είχε λείψει να κάνω κάτι εξίσου όμορφο. Νομίζω πως τα “Νεοκλασικά" είναι μια καλή συνθήκη για όλους συμμετέχουν σε αυτά. Ωστόσο, έχω ξεκινήσει γυρίσματα για μια ακόμη σειρά, τη “Ζωή" με τη Μαρία Καβογιάννη, που θα προβληθεί αρχικά στον ΑΝΤΙ +.

Από την πρώτη στιγμή ενθουσιάστηκα με αυτά τα σενάρια καθώς η ιστορία περιλαμβάνει μέσα ms έντονα το μεταφυσικό στοιχείο που δεν βλέπουμε εύκολα στις ελληνικές σειρές».

Ποιος είναι ο ρόλος σου εκεί;

«Η Μαρία Καβογιάννη δουλεύει υπάλληλος σε ένα σουπερμάρκετ κι εγώ είμαι ο προϊστάμενός της στο κατάστημα. Ο χαρακτήρας μου έχει μια σημαντική εξέλιξη αφού μάλιστα παίζει σχεδόν σε όλα τα επεισόδια.

Υπάρχει ένα βασικό καστ αλλά κάθε επεισόδιο είναι αυτοτελές όπου και εξελίσσεται μια καινούρια ιστορία. Η ηρωίδα της Mαρίας Καβογιάννη, η Ζωή, έχει ένα ατύχημα και μετά από αυτό αρχίζει να έχει μια επαφή με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και επικοινωνούν μαζί της για να λύσουν κάποια θέματα που εκείνοι πλέον δεν μπορούν.

Εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το σενάριο της Δωροθέας Πασχαλίδου, η οποία σκηνοθετεί κιόλας τη σειρά».

Μπορεί σε κάποιο βαθμό θα συγκριθεί η εμπειρία σου στο «Survivor» με αυτό που κάνεις τώρα στην τηλεόραση και το θέατρο;

«Η συμμετοχή μου στο παιχνίδι επιβίωσης δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου, την τέχνη μου. Στην υποκριτική μπαίνω στα παπούτσια ενός άλλου ανθρώπου, ζω τη ζωή ενός άλλου χαρακτήρα, ενώ στο ριάλιτι ήμουν ο εαυτός μου. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορούσα να υποδυθώ κάτι διαφορετικό. Αυτό μου είχαν πει και από την παραγωγή. Ηθελαν να κάνουν έρωτα και αυτό τους ενοχλεί».

Τα ζευγάρια έρχονται σε επαφή;

«Ετσι ξεκινάει η παράσταση. Η γυναίκα των από κάτω καλεί σε δείπνο τους από πάνω, κατά τη διάρκεια του οποίου γίνονται πολλές αποκαλύψεις και για τα δύο ζευγάρια. Γίνονται και κάποιες προτάσεις που φέρνουν τα πάνω-κάτω.

Υπάρχει εξαιρετικό χιούμορ στο έργο αλλά και τρυφερότητα και έντονη συγκίνηση. Το έργο περνά ωραία μηνύματα για τις σχέσεις των ανθρώπων».

Ενα από αυτά που πρέπει να κρατήσουμε ποιο είναι;

«Να μην παρατιούνται οι άνθρωποι που έχουν πολλά χρόνια σχέση, θέλει λίγο εξυπνάδα και τσαχπινιά και παιχνίδι και ανανέωση μια σχέση για να μένει φρέσκια. Δεν έχει ουσία να ζει κανείς συμβατικό ή από φόβο ότι δεν θα βρει άλλο ταίρι. Η ζωή θέλει χαρά, θέλει γέλιο και παιχνίδι».

Και μετά από όλα αυτά, τι ετοιμάζεις;

«Εχω διάφορες προτάσεις που συζητάω και περιμένω απαντήσεις για διάφορα πρότζεκτ από το εξωτερικό. Εχω ήδη παίξει σε μια αγγλική σειρά, σε μια γερμανική, σε μια ιταλική και σε μια αμερικανική ταινία».

Πηγή:ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved