Josephine: Τι απαντάει στη φήμη ότι ζητάει λεφτά για να δώσει αυτόγραφο σε θαυμαστές της!
Showbiz

Josephine: Τι απαντάει στη φήμη ότι ζητάει λεφτά για να δώσει αυτόγραφο σε θαυμαστές της!

Εξοργισμένη φαίνεται πως είναι η Josephine Wendel από τη φήμη που κυκλοφορεί τελευταία και θέλει την ίδια να ζητάει χρήματα από τους θαυμαστές της όταν εκείνοι της ζητούν να τους δώσει αυτόγραφό της. 

Η τραγουδίστρια η οποία χθες το βράδυ εμφανίστηκε σε χώρο στη Ζάκυνθο, ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες της ενώπιον των θαυμαστών της θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση μιας follower της για τη συγκεκριμένη φήμη.

Συγκεκριμένα, η follower τη ρώτησε:

«Αυτή η φήμη που βγήκε στο Twitter ότι μετά το 20ο, αυτόγραφα, φωτογραφία υπάρχει χρέωση ισχύει στα live;»

Και τότε η Josephine φανερά εκνευρισμένη της απάντησε: «Τι βλακείες ακούγονται».

Στην ίδια ανάρτησή της, η τραγουδίστρια τόνισε: «Παιδιά μην πιστεύετε fake λογαριασμούς. Το μαγαζί ήδη κινείται νομικά».

Είναι γεγονός πάντως πως αυτή η φήμη ξεκίνησε από ένα tweet που ανέβηκε προ ημερών το οποίο όντως ανέφερε πως η Josephine μετά από κάποια αυτόγραφα, για να δώσει επιπλέον ζητάει να πληρωθεί.

Κάτι που η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά και μάλιστα δείχνοντας εκνευρισμένη και θιγμένη από μία τέτοια φήμη για το πρόσωπό της.

Να θυμίσουμε ότι η Josephine το φετινό καλοκαίρι έχει επιλέξει να κάνει περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της επαρχίας, η οποία μάλιστα, όπως δείχνουν τα stories της ίδιας πηγαίνουν πολύ καλά αφού σχεδόν σε κάθε εμφάνισή της οι χώροι είναι ασφυκτικά γεμάτοι.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved