Αντίνοος Αλμπάνης: Ενοχλημένος για το κατέβασμα της γυμνής του φωτό στο Instagram! Το μήνυμά του
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Ενοχλημένος για το κατέβασμα της γυμνής του φωτό στο Instagram! Το μήνυμά του

Ενοχλημένος δείχνει να είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης μετά την απόφαση του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης να κατεβάσει γυμνή του φωτογραφία

Ο γνωστός ηθοποιός τον οποίο την ερχόμενη σεζόν θα δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Μαέστρο, είχε ανεβάσει μία γυμνή του φωτογραφία καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία.

Ο ίδιος όμως διαπίστωσε πως ξαφνικά το Instagram αποφάσισε να κατεβάσει τη συγκεκριμένη ανάρτησή του, ενημερώνοντάς τον μάλιστα για αυτή την κίνηση.

Κάτι που ενόχλησε τον ηθοποιό ο οποίος ανέβασε τη συγκεκριμένη ειδοποίηση του Instagram με το σχόλιο: «Καλώς ήρθατε στο Ιράκ» θέλοντας να παραλληλίσει την κίνηση αυτή με του περιορισμούς που υπάρχουν σε άλλες χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντίνοος Αλμπάνης λατρεύει τη ζωή δίπλα στη φύση ενώ δεν διστάζει να ποζάρει συχνά στον φακό με ελάχιστα -έως και καθόλου- ρούχα, δείχνοντας να είναι απόλυτα άνετος με αυτό.

Γι' αυτό και το κατέβασμα της συγκεκριμένης φωτογραφίας του τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

Ο ίδιος, ειδικά αυτόν τον καιρό που βρίσκεται σε διακοπές σε αγαπημένο του προορισμό, κυκλοφορεί συνεχώς με ένα μαγιό και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες του φορώντας ελάχιστα ή και καθόλου ρούχα.

Δείτε παρακάτω το μήνυμά του μετά το κατέβασμα της φωτογραφίας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved