Μενεγάκη: Η νέα της φωτό στο σκάφος είναι όνειρο! Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και με μικροσκοπικό μπικίνι
Showbiz

Μενεγάκη: Η νέα της φωτό στο σκάφος είναι όνειρο! Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και με μικροσκοπικό μπικίνι

Με μια φωτογραφία υπέροχη καλημέρισε τους followers της η Ελένη Μενεγάκη το πρωί του Σαββάτου (6-08).

Φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι, ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και χωρίς ίχνος μακιγιάζ πόζαρε πάνω στο σκάφος και είναι μια κούκλα! Όπως η ίδια έγραψε αναζητά λίγη δροσιά στις υπέροχες σπηλιές.

«Μόνο στις σπηλιές βρίσκεις λίγη δροσιά ! #eleni #summer», σημείωσε.

Η παρουσιάστρια όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος περίμενε τον Αύγουστο με λαχτάρα για να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη της μίνι κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου.

Αυτό μάλιστα το αποκάλυψε η ίδια στην προηγούμενη μέρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram ποστάροντας επίσης τρεις απίθανες φωτογραφίες της.

«Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα ! Λευκάδα , Ιθάκη , Κεφαλονιά , Μεγανησι ( μεγάλη μας αγάπη ) , Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα , Ζάκυνθος και Παξοί ! Καλές βουτιές !#eleni #summer #greece», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα και σε χρόνο μηδέν οι φωτό της έγιναν viral!

Σε αυτές τις φωτογραφίες η Ελένη ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ και φυσικά δίχως ίχνος επεξεργασίας. Εξάλλου η Ελένη είναι από τις γυναίκες που ποτέ δεν έχουν κρύψει τις ατέλειες τους, είναι για εκείνη τα παράσημα από τις εγκυμοσύνες της αλλά και του χρόνου που περνά ιδανικά και όμορφα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved