Μαρία Ηλιάκη:  Η συνάντηση που την έκανε να συγκινηθεί: «Γύρισα σπίτι μου καλύτερος άνθρωπος»
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η συνάντηση που την έκανε να συγκινηθεί: «Γύρισα σπίτι μου καλύτερος άνθρωπος»

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε η Μαρία Ηλιάκη.

Όπως η ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (5-08) αναζητούσε οικογένειες για να χαρίσει τα ρουχαλάκια της κόρης της, αυτά που πλέον η μικρή Κατερίνα δεν φοράει.

«Κορίτσια έχω να κάνω μια ανακοίνωση. Έχω πολλά ρουχαλάκια της μικρής μέχρι ενός έτους που δεν τα χρειάζομαι και θέλω κάπου να τα δώσω για να μην πάνε χαμένα. Σε κάποια κέντρα βρεφών που πήρα δεν έχουν ανάγκη οπότε την έχω αποκλείσει αυτή την περίπτωση. Αν ας πούμε έχετε κάποια οικονομική ανάγκη και δεν μπορείτε να αγοράσετε ή ξέρετε κάπου που τα χρειάζονται, στείλτε μου ένα μήνυμα , μην μου στείλετε όμως προτάσεις πού να τα δώσω γιατί έχω κάνει μεγάλη έρευνα. Στείλτε μου «είμαι η τάδε και τα χρειάζομαι» και να κανονίσω εγώ να έρθουν με κάποιο τρόπο σε εσάς. Ευχαριστώ», είχε ανακοινώσει η ίδια στο story της με την ανταπόκριση να είναι μεγάλη.

Μέσα από ένα νέο της story μερικές ώρες μετά η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως πήγε η ίδια τα ρούχα στις οικογένειες και με συγκίνηση ανέφερε.

«Τα μετέφερα εγώ στους ανθρώπους, πέρα από το γεγονός ότι γύρισα στο σπίτι μου καλύτερος άνθρωπος και αισθάνθηκα ότι είχα κάνει κάτι ουσιαστικό και τέλος πάντων, κάπως συγκινημένη γιατί ήταν η αντίδραση των περισσότερων πολύ ιδιαίτερη..
Επειδή είναι χάλια η φάση που διανύουμε, λίγο ο καθένας στον μικρόκοσμό του να κοιτάει λίγο τι γίνεται δίπλα μας. Βλέπουμε ότι κάποιος δεν… ή του λείπει αυτό, δεν πειράζει, να του δώσουμε κάτι εμείς, ή αν μας περισσεύει κάτι να τσεκάρουμε λίγο εκεί στην γειτονιά και τους τα πάμε», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved