Χρηστίδου: Μαγεμένη από τη Σαμοθράκη–Οι νέες φωτό με μπικίνι που αναδεικνύουν το τέλειο μαύρισμά της
Showbiz

Χρηστίδου: Μαγεμένη από τη Σαμοθράκη–Οι νέες φωτό με μπικίνι που αναδεικνύουν το τέλειο μαύρισμά της

Νέες φωτογραφίες με μπικίνι από ένα μαγικό σημείο της Σαμοθράκης ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Παρέα με την κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει το φετινό της καλοκαίρι η Σίσσυ Χρηστίδου και μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δύσκολες στιγμές δείχνει ξανά ευτυχισμένη.

Ο πρώτος προορισμός που επέλεξαν οι δύο φίλες, ήταν η Λέσβος ενώ αμέσως μετά έκαναν εξόρμηση και στη Σαμοθράκη, ένα μέρος που φέτος επέλεξαν αρκετοί άνθρωποι της ελληνικής showbiz για να κάνουν διακοπές.


Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, οι δύο κολλητές, επισκέφθηκαν το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, έξω από το χωριό της Σαμοθράκης, την παραλία Παχιά Άμμος αλλά και το φαράγγι του Φονιά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (6-08) η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους followers της νέες φωτογραφίες της με το σικάτο μπικίνι σε αποχρώσεις που αναδεικνύουν το τέλειο μαύρισμά της. «I found my happy place ☀️
#samothráki», σημειώνει η ίδια στη λεζάντα και τα σχόλια «πέφτουν βροχή»

Δες τις νέες της φωτό στη gallery που ακολουθεί

«Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή γιατί φέτος είχαμε μια ομάδα που κάνει για δέκα. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα γιατί ξέρω ότι κάναμε πράγματα επί προσωπικού. Δεν ήταν η δουλειά, δεν ήταν η διεκπεραίωση, ήταν οι ώρες, δουλεύαμε πολλές. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ όλους», είχε πει η Σίσσυ στο φινάλε της εκπομπής της ενώ σε μερικές ημέρες αναμένεται η επιστροφή της στην πρωτεύουσα για τις προετοιμασίες της νέας τηλεοπτικής σεζόν στο Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved