Σωτηροπούλου–Μαραβέγιας: Ο έρωτάς τους αποτυπωμένος στην πιο άφιλτρη και μαγική φωτό του καλοκαιριού
Showbiz

Σωτηροπούλου–Μαραβέγιας: Ο έρωτάς τους αποτυπωμένος στην πιο άφιλτρη και μαγική φωτό του καλοκαιριού

H Tόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρι της Ελληνικής showbiz.

Το φετινό καλοκαίρι τους βρίσκει παντού μαζί με τον Κωστή να συνδυάζει παράλληλα και τις συναυλίες τους και φυσικά την Τόνια να ακολουθεί με χαρά.

Οι δυο τους αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές στη Σύρο, παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ευτυχία του ζευγαριού δεν κρύβεται και η Τόνια μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες από τις παραλίες του νησιού και όχι μόνο.

«Unfiltered summer», σημειώνει η ηθοποιός στη λεζάντα και από αυτές ξεχωρίσαμε μια η οποία αποτυπώνει τον άφιλτρο έρωτάς τους και είναι σίγουρα η πιο μαγική φωτογραφία του φετινού καλοκαιριού τους.

Δες την στη gallery

«Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρεθεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλαμε να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας. Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και μετά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γραφτό να συναντηθούμε», έχει πει η ηθοποιός. Από την άλλη ο τραγουδιστής σε συνέντευξη είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες για την γνωριμία τους αλλά και για το πρώτο ραντεβού που ήταν η αιτία να τους δέσει.

«Εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει πρώτο βήμα εύκολα. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί μια κοπέλα να έχει σχέση, να έχει μία δύσκολη κατάσταση, δεν πάω να μπλέξω. Έλεγα πόσο όμορφη γυναίκα. Μια μέρα μου στέλνει ένα μήνυμα και μου λέει “μήπως είσαι στο αεροπλάνο και έχεις ήχο κλήσης “Που να βρω μια να σου μοιάζει;” Από το πουθενά. Όχι, λέω, ποιος είναι; Τόνια Σωτηροπούλου, λέει. Είναι ένας μπροστά μου που έχει αυτόν τον ήχο… Της είπα όποτε θέλει και επιστρέψει να πάμε να πιούμε ένα ποτό…
Και μια Κυριακή δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, μία αφόρητη μοναξιά… Και σκάει μήνυμα Τόνια Σωτηροπούλου, «Αν έχεις όρεξη σήμερα πάμε να πιούμε το ποτάκι που είχες πει». Τη γνωρίζω, πεθαίνω στο γέλιο… Μετά συνεχίσαμε να βλεπόμαστε και περάσανε από τότε 3.5 χρόνια», είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved