Super Κική: Ποζάρει στην παραλία με μπικίνι – Το μήνυμά της μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε
Showbiz

Super Κική: Ποζάρει στην παραλία με μπικίνι – Το μήνυμά της μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε

Μετά από μια δύσκολη περίοδο αυτό που η Super Κική είχε ανάγκη ήταν να βρεθεί παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να περάσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από την πρωτεύουσα.

Αυτό και έκανε λοιπόν αφού αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ικαρία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (6-08) η Super Κική ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες από το νησί.

Ποζάρει με μαύρο μπικίνι, χαμογελάει και γράφει στη λεζάντα:

«Εγώ είμαι καλά χαμογελώ .
Όχι επειδή τα πράγματα είναι τέλεια ,, ούτε επειδή πηγαίνουν όπως εγώ τα θέλω .. αλλά επειδή είναι όλα χάλια και εγώ ακόμα τα καταφέρνω !».

Δες την στη gallery

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”. Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο.

Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.
Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου», είχε γράψει η ίδια πριν καιρό θέλοντας να μοιραστεί τη δυσάρεστη είδηση της αποβολής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved