Η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην πιο απρόσμενη φωτογραφία!Το φιλί στον σύντροφό της και η ερωτική εξομολόγηση
Showbiz

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην πιο απρόσμενη φωτογραφία!Το φιλί στον σύντροφό της και η ερωτική εξομολόγηση

Ευτυχισμένη μαμά, ερωτευμένη σύζυγος και μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία σπάνια κάνει αναφορά στην προσωπική της ζωή.

Γιατί; Γιατί απλά τη ζει, τη χαίρεται και τη μοιράζεται μόνο όταν και αν θέλει. Έτσι έκανε και το μεσημέρι του Σαββάτου (6-08) ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο απρόσμενη φωτογραφία με τον σύντροφο και πατέρα της κόρη της.

Με αφορμή την επέτειο της σχέσης τους, η οποία μετρά 12 χρόνια, έκανε το χατίρι της κόρης της, η οποία της ζήτησε «να δώσει ένα φιλάκι στον μπαμπά και να τους βγάλει φωτογραφία».

Αυτή τη φωτογραφία μοιράστηκε με τους followers της η κούκλα ηθοποιός ενώ παράλληλα προχώρησε και μια υπέροχη ερωτική εξομολόγηση στον άνθρωπο που την κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη.

«Μπαμπά μαμά δώστε ένα φιλάκι να σας βγάλω φωτογραφία…» και ιδού… η φωτο της Φραντζέσκας…το πρώτο φιλι μετά τον covid…εγώ και αυτό το αγόρι που περπατάμε παράλληλα και ενωμένοι τη ίδια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μας! Ήρθαν πολλά…δύσκολα που γίνανε εμπειρίες και περισσότερα εύκολα που γίνανε
μεγάλες χάρες… και είμαστε ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαίρι! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! Να χαιρόμαστε αυτήν την ένωση για όσο τραβάει η ψυχή μας….σε λατρεύω!», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Δες την στη gallery

«Δεν έχω παντρευτεί. Είμαστε ένα ζευγάρι με παιδί. Έχουμε σχέση και έχουμε και παιδί. Πήγαμε σε συμβολαιογράφο όπου το αναγνώρισε κλπ. Αυτό ξεκίνησε γιατί το παιδί ήρθε τελείως ξαφνικά. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχε μπει καθόλου το θέμα του γάμου. Και είχαμε πει «καλά θα δούμε αργότερα». Και αυτή η συζήτηση δεν επανήλθε ποτέ. Εγώ δεν έχω την ανάγκη να παντρευτώ, δεν την είχα και ποτέ ιδιαίτερα. Νομίζω ότι δεν θα μας συμβεί», έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός μιλώντας για την απόφασή τους να μην κάνουν γάμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved