Μην ψάχνεις για πιο τέλειο summer dress, μόλις το φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου! Το εναλλακτικό look της
Showbiz

Μην ψάχνεις για πιο τέλειο summer dress, μόλις το φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου! Το εναλλακτικό look της

Ποιος είπε ότι στις διακοπές φοράμε μόνο σορτς και παρεό; Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Από το πρωί για καφέ και πρωινό, στη θάλασσα με το μαγιό, στην ταβέρνα για τσιμπολόγημα και φυσικά για παγωτό και ποτό το βραδάκι!

Είναι το φόρεμα «όνειρο» αφού είναι μάξι, αέρινο με τέλειο pattern και συνδυάζει τα πιο φωτεινά χρώματα του καλοκαιρού, λευκό στη βάση και κίτρινο με πορτοκάλι ενώ κάπου στη μέση θα συναντήσεις και τα σικάτα ανοίγματα που θα αφήσουν τη σιλουέτα αλλά το μαύρισμά σου να φανεί!

Η Μαρία Μπεκατώρου το φόρεσε και μάλιστα ξυπόλητη, χωρίς make up και με τα μαλλάκια της επιμελώς ατημέλητα!

«Ο Αύγουστος που αγαπώ και αεράκι έχει, και καλούς φίλους έχει, και θάλασσα και παιδική ανεμελιά…Εύχομαι να περνάτε υπέροχα και να περπατάτε σε ωραία μονοπάτια 🤍», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα και το λατρέψαμε.

Δες την στη gallery

Κι αν αναρωτιέσαι πώς απέκτησε τόσο υπέροχη σιλουέτα η παρουσιάστρια; H Μαρία δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι του παρελθόντος αναφορικά με την εμφάνισή της αφού εδώ και μερικά χρόνια «πέταξε» από πάνω της εκείνα τα κιλάκια που την «ενοχλούσαν» και έχει αποκτήσει μια θεϊκή μεσογειακή σιλουέτα.

«Αν νιώθω ότι ξεφεύγω, μειώνω τις ποσότητες. Επειδή μας διαβάζει και ο κόσμος τώρα, δεν κάνω επικίνδυνα πράγματα, δεν κάθομαι να πεινάσω, απλά στερούμαι πράγματα που αγαπώ. Ένα ωραίο μιλφέιγ, ας πούμε, γιατί παλιά, όταν πηγαίναμε σε εστιατόρια, θα έτρωγα και το γλυκό μου. Τώρα δεν το κάνω. Φροντίζω να είναι ισορροπημένη η διατροφή μου, τρώω τα φρούτα μου, παίρνω τις βιταμίνες μου. Απλά έχει απομακρυνθεί η ζάχαρη από την καθημερινότητά μου», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved