Χρύσπα: Η εξομολόγηση για τις ακραίες δίαιτες που έκανε: «Έχω φτάσει στη διατροφική διαταραχή»
Showbiz

Χρύσπα: Η εξομολόγηση για τις ακραίες δίαιτες που έκανε: «Έχω φτάσει στη διατροφική διαταραχή»

Για τις ακραίες διατροφικές δοκιμές που είχε κάνει κατά το παρελθόν προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χρύσπα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει βιώσει λόγω των παραπάνω κιλών και αποκάλυψε πως έχει κάνει ακραία πράγματα προκειμένου να «γλιτώσει» όπως αναφέρει από τα κιλά της.

Έχεις βιώσει και ρατσισμό γιατί κάποτε είχες παραπάνω κιλά. Πώς το βίωσες όλο αυτό, ποια ήταν τα συναισθήματά σου;

«Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν είναι ρατσισμός, αλλά μπροστά στο ρατσισμό που μπορεί να έχει υποστεί ένας άνθρωπος ο οποίος έχει έρθει από άλλη χώρα, αυτό που έχω υποστεί εγώ δεν είναι του ίδιου μεγέθους. Νιώθεις ανασφαλής, ειδικά αν είσαι μικρή σε ηλικία όπως ήμουν εγώ. Ζούσα μέσα στην αμφιβολία και στα κόμπλεξ και έκανα ακραίες επικίνδυνες δίαιτες.

Έχω κάνει ακραία πράγματα για να γλιτώσω από τα κιλά μου. Μου έχει συμβεί στο πλαίσιο της συνεργασίας μας επιχειρηματίας να μου πει ότι πρέπει να χάσω κιλά. Έκανα δίαιτες επικίνδυνες, είχα βουλιμικά επεισόδια, ακραία πράγματα. Έχω φτάσει δηλαδή στη διατροφική διαταραχή. Ευτυχώς τα ξεπέρασα. Τώρα πλέον νιώθω καλά. Δεν νιώθω κόμπλεξ με την εμφάνισή μου. Το αντίθετο. Προσπαθώ να είμαι υγιής γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε στην On time

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved