Η όλο νόημα ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και οι «μπηχτές»
Showbiz

Η όλο νόημα ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και οι «μπηχτές»

Μία ιδιαίτερη περίοδο διανύει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του Ιωάννας Τούνη

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και ενώ αρχικά η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να ανακοινώσει μόνη της την εγκυμοσύνη της, είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι πλέον κοντά της και να τη φροντίζει.

Είχε προηγηθεί ένα μικρό διάστημα που το ζευγάρι απείχε από τα social media στα οποία είναι πολύ ενεργό. Γεγονός που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών, ενδιαφέρον που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι δυο τους μπλόκαραν και έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Σύντομα αυτή η έντονη μικρή περίοδος ανάμεσά τους ξεπεράστηκε, χωρίς να γνωρίζει κανείς, πλην των δύο άμεσα ενδιαφερόμενων, τι ακριβώς είχε συμβεί.

Παρ' όλα αυτά, οι δυο τους έδειξαν αποφασισμένοι να αφήσουν όλα αυτά πίσω τους και να προχωρήσουν έχοντας κοινό όραμα και στόχο να υποδεχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιδί τους.

Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του που διανύει τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της και να τη φροντίζει, να καθαρίζει και να μαζεύει το σπίτι και γενικότερα να την προσέχει σαν... τα μάτια του.

Πριν από λίγο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε και μία αινιγματική ανάρτηση. Με φόντο μία υπέροχη παραλία και το ηλιοβασίλεμα, έγραψε:

«Το να κάνεις τον δικαστή στις ζωές των άλλων, είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην αναλύεις τη δική σου».

Μπηχτές για κάποιον ή για κάποιους που κρίνουν χωρίς έλεος και λόγο; Ποιος ξέρει; Εκείνο που είναι δεδομένο είναι πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αφοσιωμένος στον έναν και μοναδικό στόχο του αυτή την περίοδο: Να ετοιμαστεί για να γίνει ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved